Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Easypix GoXtreme Reef action-spordikaamera 24 MP Full HD 130 g

Easypix GoXtreme Reef action-spordikaamera 24 MP Full HD 130 g
Laos
  • 114.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.33 €
Kaubamärgid Easypix
Kauba ID: 1759302
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GoXtreme Reef: ideaalne veealune kaamera suvepuhkuseks
Kõik, kellele meeldib basseinis lõõgastuda või merest aardeid otsida, vajavad kaamerat, millele saab loota. GoXtreme Reef veealune kaamera on täis suurepärast tehnoloogiat.

Kõrgekvaliteediline 8MP sensor tagab rikkalikud värvid ning 4x digitaalse suumi funktsiooni ja selge pildi eraldusvõimega kuni 24MP kaamera jäädvustab teie veealuse puhkuse hetkvõtteid terava ja terava kvaliteediga.

Vabadus vee all…
Juhtumit pole vaja!


GoXtreme Reef on veekindel kuni kolme meetrini, tänu kinnitatud käerihmale ei lähe see kaduma ja teeb värinavastase funktsiooni tõttu habemenuga teravaid pilte ka karedas vees.

Kahekordne ekraan hämmastavate veealuste selfide jaoks

Nutikas disain, 2,7-tolline suur ekraan ja teine 1,8-tolline ekraan esiküljel: tänu sellele kahekordse kuvamisfunktsioonile saate luua imelisi selfisid. Hoidke lihtsalt suurel pildil silm peal ja leiate siiski hõlpsalt oma portree jaoks ideaalse detaili.

JUHISED
Enne kaamera kasutamist vees veenduge, et kõik kaaned ja lukud on tihedalt suletud ja suletud. Pärast kaamera kasutamist vees laske sellel kuivada. Objektiivi taha kondenseerumise vältimiseks ei tohi kaamera kokku puutuda kõrgete temperatuuride ja niiskuse erinevustega. Avage akupesa ainult siis, kui kaamera on kuiv.

Pärast max. 29-minutilise videosalvestuse ajal peatub kaamera automaatselt. Seda saab taaskäivitada ainult käsitsi.
*Selles seadistuses on salvestus interpoleeritud.Easypix GoXtreme Reef. HD tüüp: Full HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, Maksimaalne kaadrisagedus: 30 kaadrit sekundis. Megapikslid kokku: 24 MP, Toetatud pildivormingud: JPEG. Ekraani diagonaal: 6,86 cm (2,7"). Digitaalne suum: 4x, Fikseeritud ava: 3 mm, Fikseeritud fookuskaugus: 8,15 mm. Valguse särituse režiimid: Automaatne, ISO tundlikkus: 100, 200, 400, Valguse särituse korrigeerimine: ± 3EV ( 1/3 EV samm)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles