Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Easypix GoXtreme Enduro Black action-spordikaamera 8 MP 4K Ultra HD Wi-Fi

  • 102.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.33 €
Kaubamärgid Easypix
Kauba ID: 1759300
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tooteinfo "GoXtreme Enduro Black"

GoXtreme Enduro Black on ideaalne kaamera action-fännidele ja spordiharrastajatele, kes hindavad kõrge eraldusvõimega videoid ja laia valikut funktsioone. 2,7K ja interpoleeritud 4K ülikõrglahutusega videosalvestus, mõlemad kiirusega 30 kaadrit sekundis, on teravate videote jäädvustamine vaid nupuvajutuse kaugusel. Tänu kaasasolevale kaugjuhtimispuldile on GoXtreme Enduro Blackiga videote salvestamine ülimugav – isegi märulihuvilistele. Kaasas laia valiku kinnituste ja tarvikutega GoXtreme Enduro Black sobib suurepäraselt igaks distsipliiniks või väljakutseks ning tänu oma tugevale veekindlale korpusele on teie kaamera turvaline surfates või sukeldudes kuni 30 m sügavusele. Ülilai 170° vaade võimaldab GoXtreme Enduro Blackil jäädvustada teie seiklusi vapustavast vaatenurgast, koos sisseehitatud 2-tollise (5 cm) ekraaniga, mis näitab täpselt, kuidas võtted on salvestamise ajal seadistatud. Suurepäraste lisaefektide saamiseks mitmed laiendatud funktsioonid hõlmavad sarivõtte ja timelapse funktsiooni – neid kasutades saate muuta mis tahes video oma isiklikuks ja ainulaadseks seikluseks. Ning ulatusliku funktsioonide loendi täiendamiseks saab kaamera ühendada oma mobiilseade integreeritud WiFi-funktsiooni kaudu – nii on mälestuste jagamine sõprade ja maailmaga sama lihtne kui võimalik.

Ülim jõudlus

GoXtreme Action Cams on loodud pakkuma optimaalset jõudlust. Olenemata sellest, kas tegemist on tõelise 2,7K video, teravate piltide, stereohelisalvestusega, valime ainult parimad komponendid, nagu suure tõhususega kiibistikud ja kiired andurid.
GoXtreme Enduro Black pakub üliteravaid 2,7K ja 4K (interpolatsiooni teel) videoid kiirusega 30 kaadrit sekundis.

Ülilaivaade

Mis puutub vaadetesse, siis GoXtreme katab... 45º kuni 170º ülilainurga 360º täispanoraami vauteguri ja kõike muud. GoXtreme Enduro Black jäädvustab videoid ja pilte 170° ülilainurgaga.

Burst & Time Lapse

Kui sarivõtterežiim on aktiveeritud, jäädvustab mitu fotot ühe päästikuvajutusega, mis omakorda teeb mitu fotot, kus tavaliselt salvestaksite ainult ühe. Time Lapse režiim võimaldab teil olla loominguline, andes teile võimaluse pildistada automaatselt määratud ajavahemike järel, mis võimaldab videona taasesitamisel vaadata pikemat ajavahemikku.

Kaasas tarvikud - lisatasusid pole!

Me GoXtreme'is mõistame teile enama andmise väärtust ja seepärast sisaldab iga GoXtreme'i tegevuskaamera suurepärast valikut olulisi kinnitusi ja tarvikuid kohe karbist välja võttes. GoXtreme Enduro Black sisaldab tarvikuid igasuguseks tegevuseks.

Ekraan ja veekindel ümbris

GoXtreme Enduro Blackil on 30 m veekindel ümbris ning suur ja mugav 2-tolline ekraan, mis sobib ideaalselt võtete seadistamiseks, kaamera sätete vaatamiseks või muutmiseks ning videote ja fotode mugavaks taasesitamiseks ja ülevaatamiseks.

WiFi-ühendus: eelvaade, jagamine ja kaugjuhtimispult

Sisseehitatud WiFi võimaldab ühe nupuvajutusega ühendada kaamera nutitelefoni või tahvelarvutiga kaasrakenduse abil. Tasuta allalaaditav rakendus muudab teie telefoni või tahvelarvuti otsevaate kaugjuhtimispuldiks ning pakub täielikku kontrolli kaamera funktsioonide ja sätete üle. Loomulikult saad kasutada ka kaasasolevat kaugjuhtimispulti randme jaoks. Lihtsalt laadige oma failid otse kaamerast alla oma seadmesse, et neid vaadata või jagada e-posti teel või oma lemmiksotsiaalmeedia platvormidel.Easypix GoXtreme Enduro Black. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 4096 x 2160 pikslit, Maksimaalne kaadrisagedus: 120 kaadrit sekundis. Kokku megapikslid: 8 MP. Ekraani diagonaal: 5,08 cm (2"). Vaatevälja (FOV) nurk: 170°. Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), Mälukaardi maksimaalne suurus: 64 GB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles