Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EarFun UBOOM juhtmevaba Bluetooth kõlar

  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1457145
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

EarFun UBOOM juhtmeta Bluetooth-kõlar

Juhtmeta Bluetooth-kõlar EarFun on ideaalne mitte ainult kodus, vaid ka õues peol või reisil olles. See pakub kvaliteetset ruumilist heli ja sellel on ühe laadimisega kuni 16 tundi mänguaega. Selle ühendamiseks oma valitud seadmega on kaks võimalust – 3,5 mm AUX-kaabli või Bluetoothi kaudu. Kõlar on äärmiselt kerge, kaasaskantav ja veekindel kuni IPX7.

Kõrvaklapid/SP200/1

Kõrge helikvaliteet

Nautige vapustavat, selget ja loomulikku heli. UBOOM kõlaril on 45 mm draiverid ja selle väljundvõimsus on 2 x 12 W. Seade suudab pakkuda üksikasjalikku ruumilist heli ja tugevat sügavat bassi. Fantastilise stereoefekti saavutamiseks saate juhtmevabalt ühendada 2 kõlarit.

Kõrvaklapid/SP200/7

2 ühendusvõimalust

Kõlari ühendamiseks valitud seadmega on kaks võimalust. Näiteks võite kasutada 3,5 mm AUX-kaablit (ei kuulu komplekti). Kas naudite traadita lahenduste vabadust? Ühendage kõlariga usaldusväärse Bluetooth 5.0 abil ja nautige kiiret ja stabiilset signaaliedastust kuni 30 meetri kaugusel! Toode ühildub muuhulgas nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega.

Kõrvaklapid/SP200/6

Kuni 16 tundi muusika taasesitust

Kuulake oma lemmiklaule terve päeva. Liiga kiiresti tühjenev kõlar ei riku su plaane! Seade on varustatud vastupidava 2200 mAh akuga, tänu millele ulatub selle tööaeg 16 tunnini. Laadimiseks ühendage kaasasoleva USB-C kaabli abil toiteallikaga. Laadimine võtab aega umbes 4 tundi!

Kõrvaklapid/SP200/8

Kerge, kaasaskantav, veekindel

EarFun UBOOM võib teiega peaaegu kõikjal kaasas olla. See on nii väike, et mahub hõlpsasti seljakotti või näiteks jalgratta veepudelihoidikusse. Seade kaalub vaid 585g ja on ka IPX7 veekindel. Kõlaril on ka väike käepide, millega saab seda näiteks seljale kinnitada.

Kõrvaklapid/SP200/4

Mugav

Kõlarit on äärmiselt lihtne kasutada. Sellel on mitu nuppu, mis võimaldavad teil seda sisse ja välja lülitada, muuta lugu, reguleerida helitugevust, valida sise-/välirežiimi ja isegi hallata sissetulevaid telefonikõnesid (kui UBOOM on nutitelefoniga ühendatud). Sisseehitatud LED-indikaator näitab seadme olekut.

Kõrvaklapid/SP200/5

Kasti sisu

  • Juhtmeta kõlar UBOOM
  • USB C kaabel
  • juhiseid
Bränd EarFun
Nimi BOOM
Mudel SP200
Bluetooth Versioon 5.0
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Konverter 2x 45 mm
väljundvõimsus 2x 12W
Signaali ja müra suhe ≥80 dB
Aku 7,4 V, 2200 mAh
Tööaeg Kuni 16 tundi (tööaeg erineb helitugevuse ja helisisu tüübi järgi)
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Mõõtmed 166,5x88x88 mm
Kaal 585 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles