Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Earfun kõrvaklappide võimendi (must)

Earfun kõrvaklappide võimendi (must)
Laos
  • 73.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.66 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1610623
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Earfun UA100 USB-C kõrvaklappide võimendi (must)

Kas vajate tõestatud kõrvaklappide võimendit? EarFuni seade sobib teile ideaalselt! See paistab silma oma läbimõeldud disaini ja Hi-Res Audio helitaseme poolest. Tänu sellele vastab see ka kõige nõudlikumate ootustele! Vaadake, mida EarFun veel teile pakub.

Earfun/UA100/5

Kasutusmugavus

EarFuni võimendi tagab parima helikvaliteeti, millel on Hi-Res Audio sertifikaat. See paneb sind uuesti oma lemmiklauludesse armuma. Lisaks on see varustatud 6 mikrofoni ja mürasummutustehnoloogiaga, mis tagab selged ja moonutusteta telefonikõned. See võimendi näitab ka suurepärast ühilduvust. See töötab sellistes süsteemides nagu Android, iOS, Windows ja Mac.

Earfun/UA100/2

Läbimõeldud disain

EarFuni võimendi eristab selle läbimõeldud disain. Sellel on kerge kaal (mis ulatub vaid 10,6-ni) ja väike suurus. See muudab selle ideaalseks kaaslaseks igal reisil. Samuti on see varustatud universaalsete sisenditega - 3,5 mm ja 4,4 mm. See on valmistatud alumiiniumist ja viimistletud sileda mati tekstuuriga. Tänu sellele on sellel võrratu vastupidavus, mis rõõmustab ka kõige nõudlikumaid.

Earfun/UA100/7
Tootja EarFun
Mudel UA100
Värv Must
Ühilduvus Android, iOS, Windows, Mac
Kaal 10,6 g
Sisendid 3,5 mm pesa ja 4,4 mm tasakaalustatud pesa
Heli 768 kHz / 32 bitti
SNR 121 dB
Materjal Alumiiniumist

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles