Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dyson Supersonic Bright föön 1600 W vask, nikkel

  • 409.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 136.66 €
Kaubamärgid Dyson
Kauba ID: 1761541
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mõeldud erinevatele juuksetüüpidele
Pärast erinevate juuksetüüpide hoolikat testimist oma laborites oleme loonud rea kinnitusvahendeid, mis on mõeldud erinevat tüüpi juuste kujundamiseks. Ja kuna me arendame pidevalt oma masinaid, oleme välja töötanud uue Flyaway lisaseadme.

Võimas digitaalne mootor. Mõeldud kiireks kuivamiseks.
Väike ja võimas Dysoni digitaalmootor V9 on keskmiselt 6 korda kiirem kui teised föönimootorid. Koos Air Multiplier tehnoloogiaga toodab see kõrgsurve ja suure kiirusega kontrollitud õhujoa kiireks kuivamiseks ja täpseks kujundamiseks.

Intelligentne kuumuse juhtimine kaitseb juukseid kuumakahjustuste eest.
Erinevalt mõnest teisest mõõdab Dyson Supersonic föön õhutemperatuuri üle 40 korra sekundis ja reguleerib kuumust. See aitab vältida äärmuslikke kuumakahjustusi, et kaitsta teie juuste sära.

Mõeldud tasakaalu saavutamiseks
Pöörasime kokkuleppe pea peale ja panime mootori käepidemesse. Tasakaalustab täielikult kuivati kaalu ja kuju.

Magnetkinnitused
Dyson Supersonic fööniga on kaasas magnetilised vormimismanused. Lihtsaks paigaldamiseks ja pööramiseks kujundamise ajal.

Dyson Flyaway kinnitus
Professionaalsetest stilistidest inspireeritud uus Flyaway lisavarustus kasutab Coanda efekti, et tõsta pikemaid juukseid ja peita äralenduvad karvad. Annab teile kodus sujuva salongiviimistluse1.

Dyson Styling kontsentraator
Loob suure kiirusega õhuvoolu, mis sobib ideaalselt kujundamiseks. Ja kuna õhk on keskendunud, saate kujundada ühe lõigu korraga – ilma ülejäänud segamata.

Dysoni difuusor
Jaotab õhu ühtlasemalt ümber lokkide ja simuleerib loomulikku kuivamist, aidates vähendada särisemist ning määratleda lokid ja lained. Pikemad harud võimaldavad teil juukseid suurema kontrolliga kujundada ja ulatuda sügavamale juustesse.

Dyson Õrn õhukinnitus
Õhukeste juuste ja tundliku peanaha jaoks mõeldud uus Gentle air lisand hajutab õhku, luues õrna ja jahedama õhuvoolu – kuivatades samal ajal juukseid kiiresti. Äärmuslik kuumus võib põhjustada värvi tuhmumist. Dyson Gentle õhupea töötab madalamal temperatuuril, et vältida värvikadu. Negatiivsed ioonid aitavad vähendada staatilist elektrit.

Dyson Wide hambakammi kinnitus
Aitab kujundada ja pikendada lokkis ja tekstuuriga juukseid kuivades.

Akustiliselt häälestatud
Võimas mootor on häälestatud ühe kuuldamatu sageduse tekitamiseks. Ja see on ümbritsetud vibratsiooni vähendamise süsteemiga.

3 täpset kiiruse seadistust
Kõrge – kiireks kuivamiseks ja kujundamiseks
Keskmine – regulaarseks kuivatamiseks
Madal – hajutamiseks

4 täpset kuumuse seadistust
100°C – kiiresti kuivav ja kujundav
80°C – regulaarne kuivatamine
60°C - külmem kuivatamine ja hajutamine
28°C – pidev külm

Külm lask
28°C külm shot, et sättida juuksed pärast kujundamistDyson Supersonic Bright. Mootori kiirus: 110000 RPM, Õhuvool: 13,3 l/s, Temperatuur: 28 °C. Toote värv: Vask, Nikkel, Pinna värvus: Monokromaatiline, Juhtme pikkus: 2,8 m. Võimsus: 1600 W, AC sisendpinge: 220 - 240 V. Laius: 78 mm, Sügavus: 425 mm, Kõrgus: 97 mm. Pakendi laius: 273 mm, Pakendi sügavus: 395 mm, Pakendi kõrgus: 97 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles