Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DVI (24+5) kuni VGA kaabliventilatsiooni EACBG 1,5 m, 1080P 60 Hz (must)

DVI (24+5) kuni VGA kaabliventilatsiooni EACBG 1,5 m, 1080P 60 Hz (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806227
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni EACBG DVI (24+5) VGA kaabel (1,5 m, must)

Vention DVI (24+5)-VGA-kaabel tagab 1080p FHD eraldusvõimega võrratu pildikonversioonikvaliteedi, muutes iga detaili selgelt nähtavaks. Sellel on ferriitmagnet ja topeltferriitrõngad, mis tagavad suurepärase kaitse häirete eest. Toode osutub usaldusväärseks nii mängijatele, kes soovivad ühendada graafikakaarte VGA-monitoriga, kui ka neile, kes esitlevad oma projekte projektori abil suurtel ekraanidel.

Vention/EACBG/1

Rikkalikult detailne pilt

Kristallselge pilt 1080p FHD eraldusvõimega? Ventioni kaabliga on see võimalik! Sellega saate nautida erakordset sügavust ja rikkalikke detaile. Veelgi enam, Plug&Play tagab kohese ja probleemideta ühenduse, välistades vajaduse keeruka seadistamise järele.

Vention/EACBG/3

Valik rakendusi

DVI (24+5) kuni VGA kaabel avab ukse paljudele rakendustele, rahuldades nii mängijate kui ka kontoritöötajate vajadusi. See võimaldab ühendada DVI-liidesega graafikakaardid VGA-monitoriga, pakkudes kvaliteetsemat ja sujuvamat pilti, et saaksite virtuaalse meelelahutuse maailmas kaasahaaravama kogemuse. Toode on ka asendamatu esitlustööriist, mis võimaldab ühendada sülearvuti projektoriga muljetavaldavate ja professionaalsete etenduste jaoks suurtel ekraanidel.

Vention/EACBG/2

Immuunsus häirete suhtes

Tänu antistaatilisele ferriitmagnetile ja topeltferriitrõngastele on signaali edastamine kaitstud häirete eest ning pilt on alati selge ja stabiilne.Kaabli vastupidav konstruktsioon koos vastupidava ja painduva PVC korpusega tagab kulumiskindluse ja mehaaniliste kahjustuste, tagades samas pikaajalise jõudluse.

Vention/EACBG/4
Tootja Vention
Mudel EACBG
Tüüp DVI (24+5) kuni VGA
Toetatud eraldusvõime 1080p FHD
Pikkus 1,5 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles