Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao R7S autolaadija 3x USB, QC 3.0, 18W (must)

Dudao R7S autolaadija 3x USB, QC 3.0, 18W (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458641
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Dudao R7S 3x USB, QC 3.0, 18 W

Kas lähed reisile? Muuda vajalike seadmete laadimine lihtsaks! Dudao R7S autolaadija on varustatud 3 USB pesaga, mis võimaldavad laadida kuni 3 seadet üheaegselt. Sellel on ka sinine LED-taustvalgustus. Samuti toetab see QC3.0 kiirlaadimist (ühel pordist).

Kiire laadimine

Kas olete liikvel ja teie telefon hakkab tühjaks saama? Kasutage laadijat R7S, et see kiiresti laadida! Üks seadme portidest toetab QC3.0 kiirlaadimist, nii et te ei pea kaua ootama, kuni teie seade on taas kasutusvalmis. Toode võib pakkuda ka maksimaalset väljundvõimsust 18W.

Kuni 3 vaba porti

Te ei pea enam mõtlema, millist seadet vajate kõige rohkem ja millist tuleks kõigepealt laadida. Laadijal on kuni 3 USB-porti, seega saad sellega ühendada korraga 3 seadet – näiteks nutitelefoni, tahvelarvuti ja reisija telefoni.

Läbimõeldud disain

Laadijal on stiilne kaasaegne disain ja kompaktne disain – see ei võta autos palju ruumi. Sellel on ka sinine LED-taustvalgustus, mis muudab selle öösel kasutamise lihtsaks – nüüd leiate kõik pordid hõlpsalt üles. Seade on ka väga vastupidav ja tagab ohutu kasutamise.

Bränd Dudao
Mudel Р7С
Värv Must
Saadaolevad pordid 3x USB
Sisendpinge 12-24 VDC
Maksimaalne väljundvool 5 V alalisvoolu 2,4 A (18 W)
Omadused
Kiirlaadimise standard Kiirlaadimine 3.0
Laadimisvõimsus (W) 18
Ühenduse tüüp USB-tüüp A
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles