Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao R2Pro autolaadija, 3in1, 2x USB, Bluetooth FM saatja (must)

Dudao R2Pro autolaadija, 3in1, 2x USB, Bluetooth FM saatja (must)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1463106
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dudao R2Pro 3-in-1 autolaadija 2x USB Bluetooth FM-saatja (must)

Kas otsite autolaadijat, mis pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka praktiline ja hõlpsasti kasutatav? R2Pro laadija on suurepärane valik! Sellel on kiire laadimine ja ületamatu mugavus. See seade pakub kõrgeima kvaliteediga ja uuenduslikke funktsioone, mis muudavad ka kõige pikemad reisid mugavamaks. Dudao abil saate nautida ületamatut mugavust ja tõhusust.

Dudao/R2Pro/2

Kiire laadimine

Kui aega napib, on Dudao kiirlaaditav autolaadija just see, mida vajate. Kahe USB-väljundiga varustatud võimaldab laadida kahte seadet korraga, mis on pikkadel reisidel ülimalt praktiline. Veelgi enam, 3,1A vooluga ei taga seade mitte ainult tõhusust, vaid vähendab oluliselt ka laadimisaega. Nii saate oma seadmete aku täis laadida kiiremini kui kunagi varem.

Dudao/R2Pro/6

Kasutusmugavus

R2Pro autolaadija tagab maksimaalse kasutusmugavuse koos sisseehitatud funktsioonidega, nagu digitaalne LED-ekraan. See mitte ainult ei anna seadmele kaasaegset välimust, vaid näitab ka praegust pinget, võimaldades teil hõlpsalt oma laadimisolekut jälgida. Lisaks saate sisseehitatud Bluetooth FM-saatjaga mängida muusikat või teha telefonikõnesid käed-vabad. Laadijal on 12–24 V alalisvoolu sisendpinge ja see ühildub erinevate toiteallikatega, muutes selle oluliseks vidinaks igale juhile, kes hindab mugavust ja funktsionaalsust.

Dudao/R2Pro/1
Tootja Dudao
Mudel R2Pro
Sadamad 2x USB
Sissepääs 12-24 VDC
USB1 ja 2 väljund: 5V/3,1A
Funktsioonid Bluetoothi tugi, hääleedastus, taasesitus mälupulgalt
Värv Must
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 18
Ühenduse tüüp USB-tüüp A
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles