Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao L23CC 120 W 1 m USB-C–USB-C kaabel (hall)

Dudao L23CC 120 W 1 m USB-C–USB-C kaabel (hall)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1463110
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaabel Dudao L23CC 120 W USB-C – USB-C 1 m (hall)

Kui otsite laadimiskaablit, mis ühendab jõudluse ja nutika disaini, tutvustame L23CC USB-C-USB-C kaablit. See pakub maksimaalset 120 W võimsust ja kiiret laadimisvõimalust, muutes selle kaabli enamaks kui lihtsalt tööriistaks – see on investeering mugavusse ja tõhususse. Lisaks pakub see nutika disaini ja sisseehitatud nutika kiibiga teie seadmete ohutut ja kiiret laadimist. L23CC kaabel on valik, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid kasutajaid.

Dudao/L23CC/5

Erakordne jõud

Kui kiirus ja jõudlus on teie jaoks olulised, on L23CC USB-C–USB-C kaabel ideaalne valik. Maksimaalne 120 W võimsus mitte ainult ei toeta kiirlaadimist, vaid tagab ka teie seadmete optimaalse ja ohutu töö. See võib oluliselt lühendada nutitelefoni, tahvelarvuti või muude ühilduvate seadmete laadimisaega. Kui valite Dudao kaabli, investeerite erakordsesse võimsusesse ja tõhususse, mis teeb teie elu kindlasti lihtsamaks.

Dudao/L23CC/6

Läbimõeldud disain

L23CC laadimiskaabel on hoolikalt disainitud. See on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja kulumiskindluse. Lisaks on kaablil sisseehitatud nutikas kiip, mis reguleerib laadimiskiirust automaatselt vastavalt teie seadme vajadustele. 1-meetrine kaabli pikkus lisab paindlikkust, võimaldades seda mugavalt kasutada nii kodus kui ka liikvel olles. Valides selle toote, investeerite funktsionaalsusesse ja kvaliteeti, mis muudab laadimise lihtsaks ja tõhusaks.

Dudao/L23CC/2
Tootja Dudao
Mudel L23CC
Maksimaalne võimsus 120 W
Pikkus 1 m
Liides USB-C kuni USB-C
Värv Hall
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 120
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles