Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao F2Pro õhuava autotelefoni hoidik (must)

Dudao F2Pro õhuava autotelefoni hoidik (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458658
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autotelefoni hoidik esiklaasi iluvõrele

Praktiline Dudao F2 Pro autokinnitus muudab navigeerimise kasutamise sõidu ajal lihtsamaks. Saate selle hõlpsalt paigaldada ventilatsioonivõrele. See pakub 360-kraadist reguleerimist ja automaatset kinnitusklambrit, mis kohanduvad automaatselt teie nutitelefoni laiusega. Tänu selle läbimõeldud disainile ei pea te muretsema selle pärast, et teie telefon võib kinnitusest välja kukkuda või kahjustada saada.

Hoidke oma telefon sujuvalt töötamas

Kasutage autoga reisides mugavalt navigeerimist või vastake kõnedele! Hoidik võimaldab juhtida nutitelefoni ühe käega. Sellel on ka 360-kraadine hoidiku reguleerimise funktsioon, nii et saate hõlpsalt reguleerida oma telefoni asendit või kallet vastavalt oma vajadustele.

Spetsiaalselt välja töötatud disain

Toode kaitseb teie telefoni. Hoolikalt valmistatud kolmnurkne disain hoiab teie seadet sõidu ajal kindlalt käes – ideaalne isegi ebatasasel teel! Lisaks võimaldab väljalõigatud laadimisport mugavalt ühendada nutitelefoni laadimiseks ilma seda hoidikust eemaldamata.

Lihtne paigaldus

Hoidiku paigaldamine ei tekita teile probleeme – saate selle hõlpsalt ventilatsiooniresti külge kinnitada. Pärast seda tuleb vaid oma seade sinna sisestada ja lõuad sulguvad automaatselt. Hoidik ei blokeeri mingil viisil õhu väljalaskeava ega piira teie nähtavust sõidu ajal.

Tootja Dudao
Mudel F2Pro
Värv Must
Kaal 100 g
Paigalduskoht Ventilatsioonigrill
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles