Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao F15 pöörlev telefonialus (must)

Dudao F15 pöörlev telefonialus (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458657
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pöörlev telefoni alus

Looge vapustavaid fotosid ilma piiranguteta. Pöörlev telefonialus pakub näo ja objekti jälgimise režiime. Saate seda kasutada erineval viisil – olgu selleks siis otseülekanne sotsiaalmeedias või veebikonverentsi korraldamine. See pöörleb 360 kraadi ja võimaldab teil nurka reguleerida. Hoolikalt läbimõeldud disain tagab stabiilsuse.

Näo ja objekti jälgimine

Häll on varustatud intelligentse objektide jälgimisega, mis võimaldab kaameral automaatselt jälgida määratud objekti. Sellel on ka näotuvastus ja jälgimine, nii et alus jälgib teie nägu isegi siis, kui liigute.

Stabiilsed pildid mis tahes tingimustes

Aluse alus tagab usaldusväärse stabiilsuse ja on vastupidav igasugustele löökidele. Asetage alus tasasele pinnale, kinnitage oma telefon selle külge ja tehke suurepäraseid fotosid peaaegu igas keskkonnas. Pealegi võimaldab toode pildistada automaatselt – tuleb vaid tutvuda!

Kasutage seda nii, nagu soovite

F15 pöörleb 360°, nii et võite alati olla kindel, et olete teie käeulatuses. Samuti saate selle nurka reguleerida 37° nii üles kui alla. Kas soovite seda veelgi kohandada vastavalt oma vajadustele? Valige horisontaal- või portreerežiimi vahel.

Paljud võimalikud rakendused

Pöörlev alus sobib ideaalselt mitmesugusteks olukordadeks. Muuhulgas kasutate seda oma suhtlusvõrgustikes videote salvestamisel – see ühildub enamiku populaarsete suhtlusvõrgustikega. See tuleb kasuks ka tööl peetavate videokonverentside või otseülekannete ajal. Teie võimalused on lõputud!

Tootja Dudao
Mudel F15
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.0
Mõõtmed 95 x 95 x 195 mm
Materjal ABS + silikoon + metall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles