Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao F14 kokkupandav telefonialus (hall)

Dudao F14 kokkupandav telefonialus (hall)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458656
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kokkupandav telefonialus

Tagada oma mugavus telefoni kasutamisel! Dudao telefonialus võimaldab mugavalt reguleerida vaatenurka ning tagab nutitelefonile stabiilse asendi. Kompaktne ja kerge disain võimaldab teil peaaegu kõikjal kaasas olla. Läbimõeldud disain tagab kasutusohutuse.

Öelge ebamugavusega hüvasti

Enam ei pea filmi või telesarja vaadates telefoni pidevalt käes hoidma. Aseta oma nutitelefon Dudao alusele! See sobib ideaalselt toiduvalmistamiseks, videokõnedeks, kaugõppetundideks või töötamiseks. Samuti saate vabalt reguleerida vaatenurka vastavalt oma vajadustele.

Usaldusväärne kaitse

Ärge muretsege, et teie nutitelefon aluselt maha libiseb! F14 on varustatud libisemisvastaste elementidega, mis hoiavad teie seadet kindlalt paigal. Lisaks takistavad need teie telefoni kriimustusi saamast. Hoolikalt koostatud disain hajutab hästi soojust, nii et sa ei pea muretsema telefoni ülekuumenemise pärast.

Olgu see alati käepärast

Tänu aluse kergele kaalule ja kokkupandud väiksusele saab selle mugavalt väikesesse rahakotti või seljakotti peita. Saate selle kõikjale kaasa võtta ja nautida nutitelefoni kasutamisel võrratut mugavust.

Tootja Dudao
Mudel F14
Värv Hall
Kaal 125 g
Mõõtmed 112 x 94 x 48 mm
Materjal Raud + silikoon

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles