Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao F12MAX+ magnetiline autohoidik Qi induktsioonlaadijaga, 15W (must)

Dudao F12MAX+ magnetiline autohoidik Qi induktsioonlaadijaga, 15W (must)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1463104
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dudao F12MAX magnetiline autohoidik Qi induktiivlaadijaga 15 W (must)

Kas reisite sageli autoga? Kas otsite usaldusväärset hoidikut, mis suudab teie seadmeid samal ajal laadida? Dudao on midagi teile! See tagab kiire laadimise ja mis veelgi enam, see hoiab teie telefoni stabiilsena. Te ei pea enam muretsema, et teie seadmed kaotavad kiiresti toite. Kasutage navigeerimist, kuulake muusikat ja nautige mugavat reisi!

Dudao/F12MAX-plus/4

Stabiilne laadimine

Magnetiline autokinnitus Dudao F12MAX koos Qi induktiivse laadijaga tagab stabiilsuse ja jõudluse igal reisil. Kuni 15 W võimsusega tagab see kiire juhtmevaba laadimise, et seadet koheselt laadida. Tugevad magnetid mitte ainult ei hoia teie nutitelefoni stabiilsena, vaid tagavad ka selle, et see ei kukuks kogemata maha isegi meeleoluka sõidu ajal. Valides Dudao F12MAX, investeerite mugavusest ja töökindlusest.

Dudao/F12MAX-plus/7

Kasutusmugavus

Duado vidin pakub sõidu ajal erakordset mugavust. Vastupidav alus sobib kindlalt näiteks armatuurlauale või tuuleklaasile, välistades soovimatu liikumise ohu sõidu ajal. Lisaks saab kasutaja telefoni 360° pööratava võimalusega reguleerida vaatenurka vastavalt oma vajadustele, muutes navigeerimise või kõnede haldamise lihtsamaks. Valides Dudao F12MAX, valite kõrgeima mugavustaseme.

Dudao/F12MAX-plus/2
Tootja Dudao
Mudel F12MAX
Värv Must
Võimsus 15 W
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 15
Paigaldusmeetod kokpitti
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles