Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dudao F11 magnetauto armatuurlaua telefonihoidik (must)

Dudao F11 magnetauto armatuurlaua telefonihoidik (must)
Pole laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458651
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline telefonihoidik auto armatuurlauale.

Magnetiline autokinnitus teie telefonile muudab teie autosõidu veelgi nauditavamaks! See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on äärmiselt vastupidavad. Magnetkinnitus hoiab teie nutitelefoni kindlalt. Lisaks saate seda tänu reguleeritavale peale hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele. See ühildub enamiku telefonidega.

Magnetkinnitus

Haarats on varustatud 6 tugeva magnetiga, mis hoiavad sinu telefoni kindlalt kindlas asendis ka ebatasasel teel või suurel kiirusel sõites! Veelgi enam, 360° pea reguleerimise funktsiooniga saate oma nutitelefoni asendit vabalt vastavalt soovile reguleerida.

Ohutut sõitu

Magnetiline autokinnitus võimaldab telefoni lihtsalt ühe käega käes hoida. Te ei pea muretsema, et toode sõidu ajal teele jääks: väike disain ei piira teie nähtavust. Navigeerimise kasutamine või lemmiklaulude kuulamine pika sõidu ajal pole kunagi olnud lihtsam!

Lihtne paigaldus

Igaüks saab kinnituse hõlpsalt paigaldada. Kleepige see lihtsalt kahepoolse kleeplindi abil armatuurlauale. Magnetketas tuleks omakorda liimida nutitelefoni korpuse külge. Vajadusel on seda lihtne eemaldada – ei jäta jälgi ega kahjusta telefoni.

Tootja Dudao
Mudel F11
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam + kumm
Kaal 100 g
Omadused
Paigaldusmeetod Armatuurlauale
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Magnetiline
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles