Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Düüsidega vesiniit Bitvae BV F30 (must)

Düüsidega vesiniit Bitvae BV F30 (must)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1806429
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bitvae BV F30 kastmismasin koos otsikukomplektiga (must)

Bitvae BV F30 Irrigator on uudne lahendus suuhoolduseks. Selle ainulaadne kombinatsioon täiustatud tehnoloogiast ja elegantsest disainist eristab seda mudelit turul. Erinevate töörežiimide, suure jõudlusega ja kauakestva akuga Bitvae BV F30 irrigaator on ideaalne kõigile, kes otsivad tõhusat viisi suuhügieeni säilitamiseks.

Töörežiimide multifunktsionaalsus

Bitvae BV F30 niisutajal on 5 töörežiimi, mis on kohandatud erinevatele suutervise vajadustele ja tingimustele. Pehme režiim sobib ideaalselt tundlike igemetega inimestele, algajatele või neile, kes kannavad ortodontilisi seadmeid. "Tavaline" režiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hügieeniks, samas kui "tugev" eemaldab tõhusalt hambakattu, vältides hambakivi teket. "Pulsi" režiim toetab igemehaigusi ja "punkt" režiim tagab hambaraviseadmete ümbruse täpse puhastamise.

Täiustatud intelligentne kiip

Irrigaatori süda, intelligentne kiip, tagab töökindluse ja täpsuse. See võimaldab irrigaatoril töötada optimaalse efektiivsusega, reguleerides veesurvet vastavalt valitud töörežiimile. See tehnoloogia tagab mitte ainult tõhususe, vaid ka ohutuse kasutamise ajal.

Toimivus ja tõhusus

Bitvae BV F30 niisutaja paistab silma oma erakordse jõudluse poolest, genereerides 1200 impulssi minutis. Nii kõrge pulsatsioonisagedus tagab täpse ja sügava puhastamise hammaste vahelt ja piki igemepiiri, mis on hambaprobleemide ennetamisel ülioluline.

Vastupidav aku ja pikk tööaeg

Liitium-ioonakuga varustatud irrigaator pakub kuni 70 päeva kasutusaega juba pärast 4-tunnist laadimist. USB-C pistik hõlbustab veelgi laadimist, muutes selle mudeli igapäevaseks kasutamiseks äärmiselt mugavaks.

Täielik düüside komplekt

Komplektis on 6 erinevat otsikut, sh 3 klassikalist, üks ortodontiliste seadmete jaoks, üks igemete puhastamiseks ja unikaalne otsik keele puhastamiseks. See varustus võimaldab iga kasutaja individuaalsetele vajadustele kohandatud igakülgset suuhooldust.

Komplekti kuuluvad:

  • Niisutusseade
  • 6 puhastusotsikut

Bränd Bitvae
Mudel BV F30
Värv Must
Tööaeg 70 päeva
Laadimisaeg 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles