Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Düüsidega vesiniit Bitvae BV 5020E (must)

Düüsidega vesiniit Bitvae BV 5020E (must)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1806431
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bitvae BV 5020E kastmismasin koos otsikukomplektiga (must)

Avastage suuhügieeni uus tase Bitvae BV 5020E irrigaatoriga. See elegantne must mudel ühendab täiustatud tehnoloogia kasutajalihtsusega, pakkudes ühe laadimisega kuni 21 päeva kasutusaega. Täielik komplekt, mis sisaldab niisutajat, kokku 7 otsikut ja laadijat, tagab hammaste ja igemete igakülgse hoolduse ja tõhusa kaitse.

Pikk tööaeg

Bitvae BV 5020E niisutaja paistab silma erakordselt pika tööaja poolest. Pärast vaid 4-tunnist täislaadimist on seade kasutusvalmis 21 päevaks, mis sobib suurepäraselt hõivatud inimestele ja reisijatele. See funktsioon vähendab sagedase laadimise vajadust, andes teile rohkem aega igapäevaste toimingute jaoks.

Kasutajasõbralikkus

BV 5020E irrigaatori ergonoomiline disain ja intuitiivsed juhtnupud muudavad igapäevase kasutamise lihtsaks. Selle kompaktne suurus muudab selle ideaalseks igasse vannituppa ja mugavaks reisimiseks. Lisaks on seadet lihtne puhastada, mis suurendab kasutamise mugavust.

Kiire laadimine

Kaasasoleva laadijaga saab Bitvae BV 5020E irrigaatorit laadida kõikjal. Kiire laadimisaeg, kõigest 4 tundi, on veel üks selle seadme eelis, mis võimaldab kiirelt kasutamiseks ette valmistada isegi hädaolukordades.

Kastja x 1

Düüs x 7

Laadija x 1

Bränd Bitvae
Mudel 5020E
Värv Must
Tööaeg 21 päeva
Laadimisaeg 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles