Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame Z10 Station Juhtmeta varrastega tolmuimeja automaatse tühjendusjaamaga

  • 459.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 153.33 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1533438
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame Z10 Station Juhtmeta varrastega tolmuimeja automaatse tühjendusjaamaga

Avasta tolmuimemise uus tase. Dreame Z10 Station kasutab automaatset tühjendusjaama, et vältida otsest kontakti mustusega. Lisaks on jaama tolmukoti maht 2,5 liitrit, millest piisab umbes 90 päevaks. Seevastu 20 000 Pa imemisjõud ja võimas harjadeta mootor tagavad suure kasuteguri. LED-taustvalgus muudab nurkade imemise lihtsamaks ning seadme vaikne töö ei tekita häirivat müra. Veelgi enam, Z10 Station on kerge ja ei tekita ebamugavust ega väsimust kõrgemate riiulite või kardinate imemisel.

02Dreame/Z10-Station/7

Automaatne tühjendusjaam – puudub kontakt mustusega

Veelgi suurema mugavuse huvides on Z10 Station varustatud tühjendusjaamaga – lihtsalt asetage tolmuimeja sisse. Umbes 10 sekundi pärast on tolmumahuti tühi. Veelgi enam, kui see on tehtud, lülitub jaam energia säästmiseks automaatselt välja. Tolmu püüdmise tehnoloogia seevastu vähendab õhus lendlevate tolmuosakeste hulka tõhusamaks puhastamiseks. Ja see pole veel kõik! Jaam võimaldab ka tolmuimejat laadida – umbes 3,5 tunni pärast on see valmis tööd jätkama.

02Dreame/Z10-Station/8

Kõrge puhastamise efektiivsus

Jäta hüvasti tolmu ja allergeenidega. Dreame Z10 Station kasutab harjadeta mootorit, mis töötab 108 000 pööret minutis. 20 000 Pa imemisvõimsusega tolmuimeja imab kergesti tolmu, karvad või puru, nii et pind jääb saastevabaks. Lisaks saate Z10 Stationiga ühe laadimisega tolmuimejaga imeda kuni 65 minutit, nii et saate kogu korteri segamatult koristada.

02Dreame/Z10-Station/4

Universaalne põrandahari

Vaibad, plaadid, puitpõrandad – Z10 Station saab sellega probleemideta hakkama. See sisaldab universaalset pintslit, mida saate kasutada erinevat tüüpi pindade jaoks. Harja täiustatud kammilaadne disain korjab karvad täpselt üles, ei lase neil harjatorusse kinni jääda ja suunab need otse anumasse. Lisaks püüavad esipaneeli augud kiiresti kinni ja koguvad tolmu, puru ja muud prahti.

02Dreame/Z10-Station/13

LED harja valgustus

Puhastage veelgi põhjalikumalt, isegi halvasti valgustatud kohtades. Universaalses harjas kasutatav sinine LED-taustvalgustus kiirgab valgust 138° lainurga all. See muudab voodi, diivani, riidekapi ja muude raskesti ligipääsetavate kohtade tolmuimeja imemise lihtsaks. Sinised LED-id kiirgavad valguse lainepikkust, mis suudab tuvastada väikseid osakesi, nagu tolm, juuksed ja karusnahk.

02Dreame/Z10-Station/9

Õrn ja tõhus tolmuimeja

Pehmete harjastega harja saab kasutada kõikidel pindadel – see eemaldab mustuse tõhusalt ja samas õrnalt, ilma põrandat kriimustamata. See võimaldab teil vabaneda tolmust, purust või juustest. Tänu läbimõeldud disainile saate hõlpsasti manööverdada raskesti ligipääsetavates kohtades, näiteks tooli vahel või äärte ümber.

02Dreame/Z10-Station/5

Saab kergesti juustest lahti

Komplektist leiad mini elektriharja, mis hõlbustab mööblilt tolmu eemaldamist. Harja lai ava võimaldab kiiresti eemaldada tolmu ja karvad diivanilt, voodilt, tugitoolidelt jne. Lisaks, nagu universaalne hari, valgustab see puhastusala sinise LED-taustvalgusega. Nüüd märkad hõlpsasti ka kõige väiksemat mustust.

02Dreame/Z10-Station/3

Veel pintsleid

Dreame Z10 Stationiga saate puhastada peaaegu iga kodu nurka. Seade võib toimida ka käsitsi tolmuimejana. Kinnitage selle külge pehme vaakumhari, et vabaneda laual või köögiletil olevast purust. Samuti saate tellida 2-in-1 harja, millega saate kitsaid kohti tolmuimejaga imeda. Seda saab kasutada ka ülalolevate ruloode, kardinate või riiulite imemiseks – selleks paigalda tolmuimeja pikendustoru./p>

02Dreame/Z10-Station/15

Kõige olulisem teave teie käeulatuses

Tolmuimeja kasutamine pole teie jaoks probleem. Dreame Z10 Station kasutab puutetundlikku ekraani, mis annab reaalajas teavet tolmuimeja tööoleku kohta. Saate seda kasutada aku laetuse taseme, puhastusoleku või pinna saastumise taseme lugemiseks.

02Dreame/Z10-Station/11

See filtreerib välja kuni 99,9% mustusest

Dreame Z10 Station on varustatud 5-astmelise filtrisüsteemiga, mis püüab tõhusalt kinni nii tolmuosakesed kui ka suurema mustuse. Lisaks välistab kaasaegsete lahenduste kasutamine bakterite kasvu ohu. Samuti hoiab filter ära sekundaarse õhusaaste. Selle efektiivsus ulatub 99,9% -ni, nii et võite olla kindel, et teie kodu on allergeenivaba.

02Dreame/Z10-Station/1

Hoida lihtsalt ja puhtana

Tolmuimeja ideaalses seisukorras hoidmine ei võta palju aega ja vaeva. Selliseid osi nagu tolmumahuti ja filtrielemendid saab nende eluea pikendamiseks loputada voolava vee all. Ja kaasasolev käepide võimaldab hoida pintsleid nii, et kõik tarvikud oleksid ühes kohas. Vahepeal saate asetada tolmuimeja tühjendusjaamale.

02Dreame/Z10-Station/6

Pakendi sisu:

  • pulgaga tolmuimeja
  • tühjendusjaam
  • universaalne pintsel
  • pintsel pehmete harjastega
  • mini elektriline hari
  • 2 ühes pintsel
  • Pehme tolmuimeja hari
  • tarvikute hoidja
  • tolmukott x2
  • juhiseid
Tootja Unistus
Mudel Z10 jaam
Imemisvõimsus kuni 20 000 Pa
Tööaeg kuni 65 minutit
Tolmumahuti maht 600 ml
Pühkimise funktsioon Ei
Aku mahutavus 2900 mAh
Laadimisaeg u. 3,5 tundi
Kaal u. 2,80 kg
Filtri tüüp E12 (APB04)
Omadused Tühjendus- ja laadimisjaam, HD ekraan, LED harjavalgustus, lisatarvikute komplekt
Omadused
Aku mahutavus 2700 mAh
Imemisvõimsus 32 000 Pa [eng]
Laadimisaeg okei 4h
Puhastusfunktsioon EI
Ta oleks oleks T
Test Dreame T30 juhtmevaba püsttolmuimeja
Tolmumahuti maht 500 ml
Tööaeg [eng] kuni 85 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles