Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame U20 juhtmeta püsttolmuimeja

  • 198.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 66.33 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1462808
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame U20 juhtmeta püsttolmuimeja

Avastage Dreame juhtmeta tolmuimejaga puhastamise uus mõõde. U20 on mudel, mida eristab kerge ja kasutajasõbralik disain. See annab muljetavaldava imemisjõu 20 000 Pa ja filtreerib tõhusalt lisandeid. Seade võib töötada kuni 60 minutit, pakkudes piisavalt aega kogu korteri põhjalikuks puhastamiseks. Mitmete funktsioonide abil on lihtne jõuda raskesti ligipääsetavatesse nurkadesse ning eemaldada tõrksad karvad ja loomakarvad. Tolmuimeja kaal on 4,4 kg, mis teeb selle kandmise või kõrgemate ruumide tolmuimemise imelihtsaks. Dreame U20-ga on igapäevane korrastamine puhas nauding!

02Dreame/U20/9

Uskumatu mootori võimsus

Dreame U20 on varustatud kõrgklassi harjadeta mootoriga, mille pöörlemiskiirus ulatub 100 000 p/min. See tagab pideva imemisvõimsuse kuni 20 000 Pa. Praktikas tähendab see, et tolmuimeja eemaldab mustuse usaldusväärselt ning tuleb hästi toime karusnaha ja karvadega. Veelgi enam, vaatamata suurele võimsusele ei häiri U20 teie meelerahu, sest tekitab üllatavalt vähe müra.

02Dreame/U20/13

Mustust ei saa peita

Te ei jää ilma ühestki karvast ega purust, sest U20 tolmuimejahari pakub puhastamisel usaldusväärset tuge. Sellega varustatud LED-valgusti tagab laia vaatenurga (138°), mis võimaldab tuvastada mustuse ka kõige pimedamates nurkades. Nüüd on teie kodu põrandad sädelevalt puhtad!

02Dreame/U20/12

Kauakestev vabadus

Traadita töö eest vastutab tõhus 2500 mAh aku. Tänu sellele saate puhastada kuni 60 minutit, nautides vankumatut imemisvõimsust. See aeg on piisav, et saaksite põrandaid hõlpsalt tolmuimejaga imeda isegi suures majas. Soovi korral võid seda aega kahekordistada – vaid hetk aku vahetamiseks ja varu aku kasutamiseks (saadaval eraldi). Unustage sassis kaablid ja vajadus muuta toiteallika asukohta. Dreame'iga on teil täielik vabadus!

02Dreame/U20/6

Puhtus ilma kompromissideta

Võite unustada tüütud sekundaarsed saasteained. 5-kihiline filtreerimissüsteem tagab ületamatu puhastusefektiivsuse. Tolm, tolm ja väikesed osakesed filtreeritakse õhust 99,9% ulatuses ja lähevad seejärel mustuse mahutisse, mille saad tühjendada ühe klõpsuga. Dreame U20 hoolitseb selle eest, et teie töö ei läheks kunagi raisku!

02Dreame/U20/1

Pintsel eritööde jaoks

Kui teie armastatud lemmikloom elab teiega, siis teate kindlasti, kui raske on diivanilt või vaibalt karvu eemaldada. Teie elu hõlbustamiseks oleme kaasanud spetsiaalse elektrilise miniharja, millega seda tüüpi mustuse puhastamine on käkitegu! Ärge raisake oma väärtuslikku aega ja eemaldage Dreame abil juuksed silmapilkselt!

02Dreame/U20/4

Vapustavalt lihtne puhtana hoida

Dreame U20 tolmuimeja tohutu eelis on selle kokkupandav disain. Eemaldatav tolmumahuti, filtriosad ja universaalse harja pea – saate seda kõike hõlpsalt puhtana hoida. Saate üksikuid komponente hõlpsasti voolava vee all pesta, säilitades tolmuimeja ideaalses seisukorras kauem.

02Dreame/U20/3

Kaasas praktilised tarvikud

Dreame U20 abil tood korra oma korteri igasse nurka. Komplekti kuulub lai multifunktsionaalne hari, mis võimaldab põhjalikult tolmuimejaga puhastada põrandaliistu ja õrnu pindu, näiteks klaviatuuri. Tänu elektrilisele miniharjale U20 saad sellest teha käsitolmuimeja ning seinahoidja abil saad seda mugavalt hoiustada koos kõigi tarvikutega.

02Dreame/U20/8

Kaasas

  • Tolmuimeja
  • Pikendustoru
  • Universaalne pintsel
  • Elektriline minihari
  • Seinahoidik koos paigalduskomplektiga
  • Laadija
  • Lai multifunktsionaalne pintsel
  • Kasutusjuhend
Tootja Unista
Mudel U20
Imemisvõimsus 20 000 pa
Tööaeg kuni 60 min
Tolmumahuti maht 500 ml
Mopimisfunktsioon EI
Aku mahutavus 2500 mAh
Laadimisaeg Umbes 3,5 tundi
Kaalud 4,4 kg
Filtri tüüp EPA E11
Funktsioonid Pintsli sinine LED taustvalgus, 3 töörežiimi
Omadused
Aku mahutavus 2500 mAh
Imemisvõimsus 32 000 Pa [eng] (2)
Laadimisaeg Okei. 3,5h
Puhastusfunktsioon EI
Tolmumahuti maht 500 ml [üks]
Tööaeg [eng] kuni 60 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles