Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame U10 juhtmevaba püsttolmuimeja

  • 157.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.66 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1462555
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame U10 juhtmevaba püsttolmuimeja

Saage tuttavaks Dreame juhtmevaba püsttolmuimejaga! U10 on kasutajasõbraliku disainiga lihtsalt kasutatav seade. Seda eristab pidev 18 000 Pa imemisvõimsus ning tänu laiale LED-valgusega harjale ei jää te kunagi kahe silma vahele isegi kõige väiksemast purust. Komplektis on multifunktsionaalne pintsel, millega saad hõlpsalt tolmuimejaga puhastada raskesti ligipääsetavaid nurki ja õrnu pindu, näiteks klaviatuuri või raamatuid. Kuid see pole veel kõik! Täiustatud filtreerimissüsteem tagab 99,9% efektiivsuse, nii et võite sekundaarse reostuse unustada!

02Dreame/U10/3

Usaldusväärne tolmuimeja

U10 on varustatud harjadeta mootoriga, mille pöörlemiskiirus on 100 000 p/min. Mootor on sõltumatu, mis tähendab, et tühjenenud aku ei mõjuta selle töö kvaliteeti. See annab 18 000 Pa imemisjõu, mis ei nõrgene kogu puhastusprotsessi vältel! Tänu sellele saate hõlpsalt tolmuimejaga imeda ka rasket mustust, näiteks karusnahku või juukseid.

02Dreame/U10/10

Pikk tööaeg

Unustage katkestused koristamisel – U10 juhtmevaba disain tagab sujuva töö, nii et saate kogu korteri tolmuimejaga imeda lühikese ajaga. Ei mingit tüütut kaablit, mis on diivani taha nurka jõudmiseks liiga lühike! U10 abil jõuate hõlpsalt kõikjale, kuhu vajate! 2500 mAh aku tagab 40-minutilist tööaega, millest piisab maja – ka suurema – põhjalikuks puhastamiseks.

02Dreame/U10/11

Pintsel eritööde jaoks

Spetsiaalselt disainitud V-kujuline hari tuleb suurepäraselt toime erinevat tüüpi mustusega. Kõvade ja pehmete harjaste kombinatsioon töötab suurepäraselt plaatidel, paneelidel ja vaipadel. Veelgi enam, harjapea on varustatud LED-dioodidega, mis valgustavad ka kõige pimedamad nurgad ja nurgad mööbli all või nurkades. Selle funktsiooniga ei jää te enam ilma ühestki karvast ega purust ning kogu maja põrandad on sädelevalt puhtad!

02Dreame/U10/6

Tõhus filtreerimissüsteem

Kaasaegne täiustatud filtreerimissüsteem tagab 99,9% efektiivsuse. Tänu viiekihilisele konstruktsioonile kõrvaldab süsteem isegi väikesed tolmuosakesed ning kogub need seejärel 0,5 L mahutisse, mille saad lihtsalt ühe nupuga tühjendada. Teie kodu õhk on värske ja tolmuimemisest põhjustatud teisese saastevaba! Hingake sügavalt ja nautige laitmatut puhtust!

02Dreame/U10/2

Probleemideta hooldus

Dreame U10 püsib ideaalses korras kauem! Kokkupandav disain võimaldab seadet üksikuteks komponentideks lahti võtta. Multifunktsionaalset harja, tolmumahutit või filtriosi saab hõlpsasti voolava vee all pesta, nii et teie tolmuimeja teenib teid palju aastaid. Aga see pole veel lõpp! Aku on vahetatav, nii et kui see tühjeneb, peate lihtsalt ostma uue, ilma et peaksite kogu seadet välja vahetama. See funktsioon võimaldab teil ka puhastamisaega pikendada – kui 40 minutist ei piisa, kasutage lihtsalt varuakut (saadaval eraldi).

02Dreame/U10/8

Kasutajasõbralik

Traadita tolmuimejal Dreame U10 on kerge disain, nii et selle ühest kohast teise teisaldamine ei ole väljakutse. Veelgi enam, kasutades komplekti kuuluvat multifunktsionaalset harja, saate U10 kasutada lae all olevate nurkade ja pragude või õrnemate pindade imemiseks. Vaatamata suurepärastele võimalustele ja muljetavaldavale imemisvõimsusele on Dreame U10 üllatavalt vaikne, nii et puhastamine ei häiri teie kodu rahu ja vaikust. Avasta selle võimalused ja lase tal end igapäevaste ülesannete täitmisel aidata!

02Dreame/U10/1

Kaasas

  • Tolmuimeja
  • Pikendustoru
  • Universaalne pintsel
  • Seinahoidik koos paigalduskomplektiga
  • Laadija
  • Lai multifunktsionaalne pintsel
  • Kasutusjuhend
Tootja Unista
Mudel U10
Imemisvõimsus 18 000 pa
Tööaeg kuni 40 min
Tolmumahuti maht 500 ml
Mopimisfunktsioon EI
Aku mahutavus 2000 mAh
Laadimisaeg Umbes 3,5 tundi
Kaalud 5,1 kg
Filtri tüüp EPA E11
Funktsioonid Pintsliga LED taustvalgus, 3 töörežiimi
Omadused
Aku mahutavus 2000 mAh
Imemisvõimsus 18 000 Pa
Laadimisaeg Okei. 3,5h
Puhastusfunktsioon EI
Tolmumahuti maht 500 ml [üks]
Tööaeg [eng] kuni 40 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles