Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame L20 Ultra puhastusrobot (valge)

  • 1 232.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 411 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1462807
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame L20 Ultra puhastusrobot

Esitleme Dreame kaasaegset puhastusrobotit L20 Ultra. Seade kasutab ainulaadset MopExtend™ tehnoloogiat ja võimsat Vormax™ imemissüsteemi, tagades tõhusa jõudluse, mida te väärite! See garanteerib põhjaliku ja täpse mustuse eemaldamise ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest ning puhastustsüklite vahel tühjendab iseseisvalt tolmu- ja musta veepaagi. Veelgi enam, see puhastab mopimispadjad ise ja täiendab laadimisjaama energiat! Koristusrobot teeb teie kodus põrandad puhtaks ja teie hoolitsete selle eest, mis on teile kõige olulisem!

02Dreame/L20-Ultra/11

Veelgi suurem efektiivsus

L20 Ultra on erakordselt tõhus. See kasutab kaasaegset MopExtend™ süsteemi, mis võimaldab raskesti ligipääsetavates kohtades täpselt puhastada. Kuidas? Robot tunneb automaatselt ära nurgad ja servad, mis võimaldab tal mopimispatjade valikut laiendada. Tänu sellele puhastab L20 Ultra põrandaid mööda põrandaliistu ja muid servi 2 mm täpsusega. Nüüd on kõik teie kodu nurgad sädelevalt puhtad!

02Dreame/L20-Ultra/7

Kahekordne pühkimine

Pole enam tõrksaid plekke! DuoScrub™ süsteem kasutab kahte suure kiirusega pöörlevat moppi, mis eemaldavad hõlpsalt isegi kõige tõrksama mustuse. Kaste köögipõrandale? Või äkki on teie lapse poolt maha voolanud mahl? Ära sellega vaeva näe! L20 Ultra vabaneb neist ühe silmapilguga! Veelgi enam, moppimisrežiimis tõuseb kummihari üles ja ventilaatori mootor lülitub automaatselt välja, nii et niiske põranda pesemine toimub vaikuses!

02Dreame/L20-Ultra/3

Täiustatud puhastussüsteem

Öelge hüvasti tüütute tolmupallide ja juustega, mida leiate sõna otseses mõttes kõikjal! Vormax™ imemissüsteem tagab 7000 Pa imemisjõu, tänu millele eemaldab L20 Ultra kergesti mustuse erinevat tüüpi pindadelt. Ujuv kummihari ei lase juustel sassi minna, kõrvaldades need vaid mõne hetkega. Veelgi enam, mopimispadjad tõusevad automaatselt üles, kui robot tunneb ära oma teel olevad vaibad, vältides nende märjaks saamist ja tagades põhjaliku puhastamise.

02Dreame/L20-Ultra/6

Puhastusgeenius

Täiustatud CleanGenius™ süsteem võimaldab robotil tuvastada saaste tüübi ja astet, tänu millele pühib ta vajadusel põrandaid mitu korda. Kui mopipadjad määrduvad puhastamise ajal, puhastab L20 Ultra need esmalt ja seejärel alustab uut mopimistsüklit. Unustage määrdunud triibud ja nautige laitmatut puhtust!

02Dreame/L20-Ultra/2

Nutikas navigeerimine

Teie Dreame puhastusrobot leiab ise tee! Navigatsioonisüsteem Pathfinder™ võimaldab teil kiiresti luua ruumikaarte ja kohandada automaatselt kogu korteri koristusmarsruuti või kiiresti navigeerida määratud ruumi. Kuid see pole veel kõik! Robot tunneb nutikalt ära takistused – sisseehitatud LED-valgustus aitab tuvastada 55 tüüpi objekte ja planeerida objekti ümber põhjalikku puhastamist ka pimedates ruumides. Ärge muretsege maha jäetud plätude ega teie lapse poolt laiali pillutud mänguasjade pärast – L20 Ultra saab sellega suurepäraselt hakkama!

02Dreame/L20-Ultra/1

Loodud teie mugavust silmas pidades

Pärast puhastamist naaseb robot automaatselt baasi, kus valmistub järgmiseks puhastusringiks. Peamise mustusepaagi maht on kuni 3,2 liitrit, mis tähendab, et te ei pea seda tühjendama kuni 75 päeva! Puhta ja määrdunud vee mahutite maht on vastavalt 4,5 liitrit ja 4 liitrit L20 Ultra täidab automaatselt oma veepaaki ja kuivatab mopimispadjad, nii et võite olla kindel, et põrandad puhastatakse hügieenilistes tingimustes. Las Dreame robot hoolitseb koristamise eest ja saad nautida väljateenitud puhkust!

02Dreame/L20-Ultra/8

Rohkem võimalusi rakendusega

Laadige alla rakendus Dreamehome ja nautige oma roboti lihtsat juhtimist! Telefonist saate alustada kiiret puhastamist, peatada või jätkata roboti tööd, seadistada režiimi Mitte segada, tellida kohapuhastus ja määrata puhastamise tüüp – puhastamine pärast tolmuimemist, ainult tolmuimeja või ainult moppimine. Kui teil on kodus kõrgemad vaibad, võimaldab rakendus valida mopimispatjade eemaldamise võimaluse, tänu millele väldib L20 Ultra nende märjaks saamist puhastamise ajal. Kontrollige, kui mugav see on!

02Dreame/L20-Ultra/10

Sisaldab:

  • L20 Ultra robot
  • Jaam
  • Külghari
  • Mopimispadja hoidja x2
  • Puhastuslapp x2
  • Laadija
  • Puhastusvahend
  • Pesuaine
  • Tolmukott x2
  • Kasutusjuhend
Mudel L20 Ultra
Aku mahutavus 6400 mAh
Imemisvõimsus 7000 Pa
Tolmumahuti maht 300 ml
Veepaagi maht 80 ml
Tööaeg Kuni 260 minutit
Mopimisfunktsioon Jah (moppimispadjad)
Isepuhastuv funktsioon Jah
Navigatsioonisüsteem Pathfinder™
Funktsioonid Vee- ja tolmupaakide automaatne täitmine ja tühjendamine, 4 imemisastet, 3 veevoolutaset, LED-taustvalgustus, sissetõmmatavad mopipadjad
Filtri tüüp EPA (RHF8)
Ühilduvus Rakendus Mi Home ja rakendus Dreamehome, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri
Omadused
Aku mahutavus 6400 mAh
Imemisvõimsus 7000 Pa
Isepuhastuv funktsioon NII
Navigatsioonisüsteem Pathfinder™
Puhastusfunktsioon JAH (moppimispadjad)
Tolmumahuti maht 300 ml
Tööaeg [eng] Kas 260 min
Ühilduvus
Veepaagi maht 80 ml

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles