Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame Glamour juhtmevaba juuksesirgendaja (roosa)

Dreame Glamour juhtmevaba juuksesirgendaja (roosa)
Laos
  • 147.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 49.33 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1462554
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame Glamour juhtmevaba juuksesirgendaja (roosa)

Kas unistad ilusast ja siledast soengust? Dreame sirgendajaga saavutad selle! Sellega saate mitte ainult juukseid sirgendada, vaid ka anda neile ilusaid laineid ilma neid kahjustamata. Enam ei pea muretsema pikkade ooteaegade pärast, kuni seade on töövalmis, sest see on kiirelt töövalmis. Veelgi enam, Dreame sirgendaja aitab sul ka oma soengu eest hoolt kanda, sest selle kasutamise käigus eralduvad negatiivsed ioonid. Tänasest saad nautida kaunilt kujundatud juukseid, olenemata sellest, kus sa oled!

02Dreame/AST14A-BK/1

Ohutu juustele

Dreame sirgendaja loodi ülima hoolikusega, seega on see teie juustele täiesti ohutu. See tagab väiksema kahjustuse tänu konstantse temperatuuri paranenud mõjule, mis on võimalik tänu uuenduslikule soojusjuhtivussüsteemile. Lisaks on temperatuuride erinevus kogu plaadi pinnal alla 10°C, mis aitab kaasa ühtlasele soojusjaotusele, vältides liiga kuumaid kohti, mis võivad juukseid kahjustada. Dreame abil on teie unistuste soeng teie käeulatuses!

02Dreame/AST14A-BK/2

Temperatuuri reguleerimine

Dreame seade on varustatud intelligentse temperatuuri reguleerimisega. Temperatuur plaadi pinnal hoitakse tänu kahesfäärilisele induktsioontemperatuuri mõõtesüsteemile vahemikus 160-210 kraadi. See vähendab juuste kahjustamise või ülekuumenemise ohtu ja kogu stiil kestab kuni 8 tundi!

02Dreame/AST14A-BK/3

Erinevad töörežiimid

Kas olete mures, et teatud temperatuur on teie juuste jaoks liiga kõrge? Dreame’iga see probleem kaob, sest sirgendajal on 3-astmeline juhtimine, et kohandada selle toimimist erinevatele vajadustele ja ootustele. Kui su juuksed on õrnad, õhukesed või kahjustatud, vali Tavarežiim, mis hoiab temperatuuri 165°. Kui teil on aga tavalised või keskmise paksusega juuksed, tagab režiimis Mõõdukas kasutatav 185° temperatuur teile täiusliku tasakaalu tõhusa sirgendamise ja kaitse vahel. Ultra-režiim (210°) on mõeldud inimestele, kellel on paksud, rasked või eriti lokkis juuksed. See tähendab, et olenemata teie juuksetüübist vastab Dreame sirgendaja kindlasti teie ootustele!

02Dreame/AST14A-BK/4

Kasutajasõbralik

Dreame sirgendaja pole mitte ainult funktsionaalne ja turvaline seade, vaid ka väga kasutajasõbralik. Seda eristab kompaktne ja kerge disain, mis tähendab, et saate selle hõlpsasti oma selja- või käekotti mahutada. Isegi kui kiirustate mõnele tähtsale koosolekule või tööle, saate ikkagi teha ideaalse soengu, sest see seade kuumeneb vaid 30 sekundiga! Lisaks takistab spetsiaalne reguleeritav disain juuste tõmbamist, muutes sirgendaja kasutamise veelgi mugavamaks!

02Dreame/AST14A-BK/5

Negatiivsete ioonide jõud

Dreame sirgendajaga hoolitsed oma soengu eest tänu negatiivsete ioonide jõule. Seade on varustatud turmaliiniga kaetud plaatidega, mis vähendavad staatilise elektri mõju, muutes juuksed paremini hallatavaks. Negatiivsed ioonid muudavad teie soengu siledaks ja ilusaks ning olete valmis välja minema!

02Dreame/AST14A-BK/6

Tõhus aku

Dreame sirgendaja kasutamine on väga mugav, kuna see töötab juhtmevabalt. Küll aga ei pea muretsema kiire tühjenemise pärast, sest tänu tõhusale akule võib see töötada kuni 25 minutit! Lisaks saate seda USB-C kaabli abil lihtsalt 120 minutiga laadida, kuna see toetab 15 W kiirlaadimist. Dreame abil saate luua oma täiusliku soengu ilma piiranguteta!

02Dreame/AST14A-BK/7

Tootja Unista
Mudel Glamuur
Ionisatsioon Jah
Juhtmevaba töö Jah
Tööaeg Kuni 25 minutit
Laadimisaeg 120 minutit
Temperatuuri tasemed 3
Temperatuuri reguleerimine Jah
Temperatuuride erinevus plaadi pinnal <10°C
Soojenemise aeg 30s kuni 165°C
Plaadid MMH materjal kaetud turmaliini kattega
Omadused
Ionisatsioon NII
Juhtmevaba töö NII
Laadimisaeg 120 min
Plaadid MMH materjal kaetud turmaliini kattega
Soojenemise aeg 30s kuni 165°C
Temperatuuri reguleerimine NII
Temperatuuri tasemed 3
Temperatuuride erinevus pinna ulatuses plaadid
Tööaeg [eng] kuni 25 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles