Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dreame Bot L10s Pro robottolmuimeja

  • 492.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 164.33 €
Kaubamärgid Dreame
Kauba ID: 1575869
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dreame Bot L10s Pro robottolmuimeja

Dreame Bot L10s Pro abil ei pea te aega raiskama igavale puhastamisele. Robot imeb ja mopib põrandat ning eemaldab oma 5300 Pa imemisvõimsusega põhjalikult tõrksa mustuse. See võimaldab teil jõudlust kohandada 4 saadaoleva imemistaseme ja 3 veekoguse tasemega. Tänu LiDAR-navigatsioonile saate hõlpsalt oma kodus orienteeruda ja selle 5200 mAh aku vastutab selle pika tööaja eest. Selle tööd hõlbustavad rakendus ja häälkäsklused, robot tunneb ära ka vaibad ja suurendab automaatselt imemisvõimsust.

02Dreame/L10s-Pro/4

Ükski mustus ei jää teie tähelepanu eest

Dreame Bot L10s Pro robottolmuimeja saab hakkama igasuguse mustusega. See eristub teistest oma 5300 Pa imemisvõimsusega, mis võimaldab eemaldada isegi väga tõrksa mustuse. Veelgi enam, kummiharja rull imab põhjalikult mustuse, sealhulgas vaibakiudude vahele jäänud mustuse, ja hoiab ära juuste kinnijäämise seadmesse.

02Dreame/L10s-Pro/1

Pese põrand

Dreame Bot L10s Pro paneb teie kodupõranda särama. Seadmel on 190 ml veepaak ja 2 suurel kiirusel pöörlevat mopimispatja. Lisaks on laadimisjaama naastes padjad 7 mm kõrgemal, nii et võid olla kindel, et mustus ei satu põrandale.

02Dreame/L10s-Pro/9

Kohandage, kuidas see töötab

Dreamehome rakendusega saate kohandada roboti tööd oma maitse järgi. Saate valida ühe neljast saadaolevast imemistasemest ja kolmest veekoguse tasemest. Veelgi enam, see tunneb intelligentselt ära vaibad ja suurendab automaatselt imemisvõimsust 5300 Pa-ni. See sobib suurepäraselt ka lemmikloomaomanikele. Samuti tõstab see mopipadjad üles, et vältida vaiba märgumist.

02Dreame/L10s-Pro/6

Ta liigub oma kodus vabalt

Dreame L10s Pro robottolmuimeja on varustatud LiDAR intelligentse navigatsioonisüsteemiga, nii et see suudab teie kodu lühikese aja jooksul skannida ja kaardistada, planeerides nii optimaalse koristusmarsruudi. See peab oma osa nii väiksemates kui ka suuremates korterites. Lisaks võimaldab takistusanduri kasutamine seadmel vältida takistusi (kuni 7 mm). Veelgi enam, L10s Pro on kaitstud kahjustuste, näiteks trepist allakukkumise eest.

02Dreame/L10s-Pro/2

Pult

Veelgi suuremaks kasutusvabaduseks saab robotit kaugjuhtida Dreamehome rakendusest. See võimaldab seadistada virtuaalseinu, keelatud tsoone või sisse lülitada valitud ruumi koristamise. Ja see pole veel läbi! Dreame L10s Pro toetab hääljuhtimist – saate puhastamist alustada, peatada või lõpetada lühikeste käsklustega. Seade ühildub Amazon Alexa, Siri ja Google Assistant tarkvaraga.

02Dreame/L10s-Pro/7

Pakendi sisu:

  • robottolmuimeja
  • põhihari
  • mopihoidja x2
  • mopilapp x2
  • tolmumahuti
  • laadimisjaam
  • puhastushari
  • voolujuhe
  • küljehari
  • veepaak
  • juhiseid
Tootja Unistus
Mudel L10s Pro
Aku mahutavus 5200 mAh
Imemisvõimsus 5300 Pa
Tolmumahuti maht 450 ml
Veepaagi maht 190 ml
Tööaeg kuni 150 minutit
Puhastusfunktsioon jah (puhastuslappidega)
Isepuhastuv funktsioon ei
Navigatsioonisüsteem LiDAR
Funktsioonid 4 imemisastet ja 3 veevoolu taset
Filtri tüüp EPA (RHF5)
Ühilduvus Dreamehome App, Amazon Alexa, Siri, Google Assistant
Omadused
Aku mahutavus 5200 mAh
Imemisvõimsus 5300 Pa
Isepuhastuv funktsioon EI
Navigatsioonisüsteem LiDAR
Puhastusfunktsioon JAH (moppimispadjad)
Test Dreame L10s Pro puhastusrobot
Tolmumahuti maht 450 ml
Tööaeg [eng] Tehke 150 min
Ühilduvus
Veepaagi maht 190 ml

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles