Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dokkimisjaam, USB-C HUB Baseus Mate Docking Pro nutitelefonidele, PD, 100 W (must)

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458426
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dokkimisjaam USB-C HUB Baseus Mate nutitelefoni dokkimisjaam (must).

Kas soovite oma nutitelefoni võimalusi laiendada? Veelgi tõhusamaks tööks kasutage Baseuse kaubamärgi dokkimisjaama, mis on kerge ja millel on kuni 7 multifunktsionaalset porti. See toetab PD-kiirlaadimist ja suudab telefoni laadida 100 W võimsusega.

Kiire ja turvaline laadimine

Seade toetab PD kiirlaadimisprotokolli ja annab teie seadmetele 100 W võimsust. Saate osaleda veebikoosolekutel ja samal ajal oma seadmeid laadida. Uurige, kui mugav see on!

Suurendage oma võimeid

Baseuse dokkimisjaamaga saate töötamise ajal suurendada mugavust ja nautida mängudest veelgi rohkem naudingut. Toode võimaldab videot nutitelefonist arvutiekraanile üle kanda ning selle eraldusvõime ulatub 4K-ni. Valige Baseuse dokkimisjaam ja nautige suurepärast värvide taasesitamist ja rikkalikke detaile.

Funktsionaalsus

Seitse porti, mis muudavad teie nutitelefoni sama funktsionaalseks kui lauaarvuti. Üks USB 3.0 port ja kaks USB 2.0 porti võimaldavad ühendada klaviatuuri, hiire või mängupuldi, et muuta dokumente hõlpsamaks muuta või mängida. HDMI-väljund toetab eraldusvõimet kuni 4K, võimaldades teil nautida täiuslikke pilte ilma edastuse ajal kvaliteeti kaotamata.

Vahetu andmeedastus

Baseuse dokkimisjaam kasutab kaasaegset USB 3.0 standardit, mis võimaldab tõeliselt kiiret andmeedastust – selle kiirus ulatub 5 GB/s! Lisaks pakub see lihtsat ja kiiret juurdepääsu telefonis olevatele fotodele ja videotele.

Läbimõeldud disain

Seade on väikese ja kompaktse disainiga ning uuenduslik alus tagab teie varustuse stabiilsuse. Võite selle kaasa võtta tööle või ülikooli. See kaalub vaid 93 g, mis ei ole lisakoormus.

Lai ühilduvus

Toode ühildub operatsioonisüsteemidega Windows 10, Android 8.0 ja uuemate versioonidega. USB-C pordiga toetab see telefone nagu; Huawei, Samsung ja Honor. Sellega laete oma seadmeid, kuvate projektsiooni ja ühendate hiire, klaviatuuri või SD-kaardi.

Bränd Baseus
Nimi Dokkimisjaam USB-C HUB Baseus Mate nutitelefoni dokkimisjaam
Värv Must
Mõõtmed 106 x 80 x 19 mm
Ühilduvus Samsung S, Note, Huawei Mate, Huawei P ja teised, mis toetavad USB-C.
OS Windows 10, Android 8.0 ja uuemad
Kaal 93 g
Edastamise kiirus 480 Mbps (USB2.0), 5 Gbps (USB3.0), 60 MB/s. (SD/TF)
Sissepääs 5V-3A, 9V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Välju 5V-0,9A, 5V-0,5A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles