Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DOCO BH003 hüdrabrasioon mustpeade tolmuimeja

DOCO BH003 hüdrabrasioon mustpeade tolmuimeja
Pole laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid DOCO
Kauba ID: 1459708
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DOCO BH003 Mustpeade eemaldaja koos niisutajaga

Kas soovite oma välimuse eest hoolitseda? Või tahad lihtsalt eemaldada näo ebatasasused? Seejärel proovige Hydrabrasion Blackhead Removerit. Saate hõlpsasti kohandada seadme tööd vastavalt oma vajadustele, sest valida on 3 erineva töörežiimi vahel!

Erakordne jõudlus

Seadme imemisvõimsust saab reguleerida vahemikus 45 kuni 70 kPa ning see on varustatud spetsiaalse tehnoloogiaga, mis aitab eemaldada tedretähed vee abil. Lisaks saab seadet kasutada ka näo koorimiseks ja niisutamiseks. Nüüd saate oma näo eest hoolitseda nagu kosmeetik!

Kolm pead erinevate protsesside jaoks

Mustpeade eemaldajal on 3 erinevat kinnitust, mis sobivad hästi erinevateks protsessideks: lame kinnitus sobib väikeste alade, näiteks ninanurkade puhastamiseks, väiksem ümmargune kinnitus on mõeldud nina keskmise osa jaoks ja suurim ümar kinnitus. on mõeldud otsaesisele või seda saab kasutada põskede puhastamiseks. DOCO abil saate hoolitseda kõigi oma näopiirkondade eest!

Töörežiimid

DOCO on loodud kõiki nahatüüpe silmas pidades, seega on seadmel 3 imemisfunktsiooni. Esimene, pehme režiim, töötab rõhul 45 kPa ja seda saab kasutada tundlikule nahale. Kui teil on kombineeritud nahatüüp, kasutage keskmist režiimi, mis töötab 55 kPa, samas kui rasusele nahale ja meestele soovitame kõrget režiimi, mis töötab 70 kPa juures.

Kasutusmugavus

Mustpeade eemaldajat on väga lihtne kasutada: ühe nupuga saab selle sisse ja välja lülitada ning ka töörežiime vahetada. Seade võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 1-1,5 kuud ja te ei pea muretsema, et see ootamatult tühjaks saab, sest seade annab märku aku tühjenemisest.

Ainulaadne disain

Mustpeade eemaldaja on kaasaegse disainiga ja valmistatud nahale ohutust silikoonist, muutes selle kasutamise veelgi mugavamaks. Seade on varustatud kahe veepaagiga, millest üks sisaldab puhast vett ja teine pärast puhastamist. Lisaks on puhastamine ülilihtne!

Tootja ARST
Mudel BH003
Pinge 3,7 V
Laadimispinge 5V DC
Aku mahutavus 900 mAh
väljundvõimsus 2,5 W
Nimivool 500 mA
Tööaeg 1-1,5 kuud
Imemisvõimsus kuni 70 kPa
Veepaagi maht 30 ml
Suurus 180 × 35 mm
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles