Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dünaamiline mikrofon Maono PD200x (must)

Dünaamiline mikrofon Maono PD200x (must)
Laos
  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid Maono
Kauba ID: 1662443
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dünaamiline mikrofon Maono PD200x (must)

Kogege helikvaliteedi uut taset Maono PD200x dünaamilise mikrofoniga, mis ühendab laitmatu heli selguse kaasaegse disainiga. Spetsiaalse mikrofonikapsli kaudu edastatava erakordselt selge heliga mudel on ideaalne valik professionaalidele ja entusiastidele, kes hindavad usaldusväärsust ja esteetikat. Vastupidav metallkonstruktsioon, intuitiivne heli ja RGB-valgustuse juhtnupud on Maono PD200x pakutavate eeliste algus. Olenemata sellest, kas teete taskuhäälingusaadet, korraldate videokonverentse või salvestate kursusi, see mikrofon vastab teie ootustele.

Kohandatud mikrofoni kapsel

Täiusliku heli võti on uuenduslik Maono PD200x mikrofonikapsel. Hoolikalt kujundatud see tagab erakordselt puhta ja selge heli, mis on professionaalseks salvestamiseks hädavajalik. See tasakaalustab suurepäraselt tonaalsust, rõhutades kasutaja hääle täielikkust, mis on taskuhäälingusaadete või veebiseminaride puhul hindamatu väärtusega.

Muljetavaldav RGB valgustus

Mikrofoni visuaalne välimus on sama oluline kui selle funktsionaalsus ja Maono PD200x ei valmista selles osas pettumust. 8 värvi valikuga RGB-valgustus, värvimuutusrežiim ja taustvalgustuse väljalülitamise võimalus annavad seadmele ainulaadse iseloomu.

Täiustatud Maono Link tarkvara

Tarkvara Maono Link täiustab PD200x mikrofoni võimalusi, andes kasutajale kontrolli heli üle nii alg- kui ka kõrgtasemel. Ekvalaiser, piiraja, kompressor on vaid mõned funktsioonid, mis võimaldavad teil oma heli kohandada. Heli kohandamine vastavalt oma eelistustele pole kunagi olnud lihtsam või intuitiivsem, mis on erinevate projektidega töötamisel oluline eelis.

Metallkonstruktsioon

Vastupidavus ja töökindlus on kaks Maono PD200x mikrofoni omadust. Metallkonstruktsioon mitte ainult ei lisa elegantsi, vaid tagab ka seadme vastupidavuse. See mikrofon on loodud taluma pikaajalist salvestamist ja igapäevast kasutamist ilma kvaliteeti või välimust ohverdamata.

Intuitiivne helijuhtimine

Kasutajamugavust silmas pidades loodud PD200x-l on helitugevuse reguleerimise nupp nii teie enda hääle kui ka kõrvaklappide heli jaoks. See muudab mikrofoni kasutamise ülimalt lihtsaks, võimaldades kiirelt ja täpselt helitaset kasutamise ajal reguleerida. Lisaks pakub sisseehitatud vaigistusnupp kohest privaatsust, mis on otseülekannete ajal oluline.

Paki sisu

Dünaamiline mikrofon

Kasutusjuhend

Mikrofoni alus

2,5 m pikkune USB-A–USB-A/USB-C kaabel

Adapter ⅝ kuni ⅜ tolli

Tehnilised andmed

Bränd Maono
Mudel PD200x
Värv Must
Sadamad USB-C, 3,5 mm minipistik, XLR

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles