Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DJI Action 2 kahe ekraaniga kombineeritud märuli spordikaamera 12 MP 4K Ultra HD CMOS 25,4 / 1,7 mm (1 / 1,7 tolli) Wi-Fi 56 g

DJI Action 2 kahe ekraaniga kombineeritud märuli spordikaamera 12 MP 4K Ultra HD CMOS 25,4 / 1,7 mm (1 / 1,7 tolli) Wi-Fi 56 g
Laos
  • 395.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 132 €
Kaubamärgid DJI
Kauba ID: 1765621
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
DJI Action 2 DualScreen Combo

DJI Action 2 pole mitte ainult ülimalt mitmekülgne, vaid ka meie seni võimsaim märulikaamera. Uuenduslik magnetiline disain võimaldab teil hõlpsalt tarvikuid vahetada, kui jäädvustate elu liikvel olles. Parkuurist pargis jalutuskäikudele murdke DJI Action 2-ga vorm.
Objektiivi kuju ja nurk on optimaalse jõudluse ja ilu tagamiseks hoolikalt läbi mõeldud.

4K/120 kaadrit sekundis

Salvestage hämmastavalt sujuvaid kaadreid rikkalike detailidega, mis eristuvad teistest. DJI Action 2 saavutab ennenägematute kõrguste oma võimega pildistada 4K/120 kaadrit sekundis.

HorizonSteady

HorizonSteady hoiab teie kaadrit tasemel, olenemata sellest, kui metsik tegevus muutub. DJI sisseehitatud stabiliseerimisalgoritm tuvastab ja korrigeerib kaamera värinat ja pöörlemist reaalajas alates kardisõidust kuni maastikurattasõiduni.

Maastikuala. Kõik tegevused

Tugevalt ehitatud Action 2 kaameraüksus on kukkumis-, tolmu- ja veekindel kuni 10 meetri sügavusel. Ning gorillaklaasist valmistatud puuteekraani ja objektiiviga on see piisavalt vastupidav iga seikluse jaoks.

Timelapse

Näidake oma loomingulist elegantsi etenduse lõpetava timelapse abil. Jäädvustage kiirenenud aja möödudes linnakära või tormipilved.

8x aegluubis

Peaaegu kõikumine, löögihetk või laine murdumine on aeglases liikumises seda eepilisemad. Action 2 abil saate isegi aegluubi pildistamise ajal lubada või keelata, et saada täpne ajastus ja rohkem vabadust.

Digitaalne suum

Lülitage sujuvalt lähivõtetelt kaugvõtetele isegi pildistamise ajal, et lisada oma filmitud materjalile sügavust.

Nii palju veel

Action 2 magnetiline disain võimaldab kasutajatel võimsate moodulite ja tarvikute vahel vabalt klõpsata ja vahetada. Selline vormi sujuvus teeb sellest ülima multifunktsionaalse tegevuskaamera.

Vähendage oma loovust

Kinnitage eesmine puuteekraani moodul ja seadke end tähelepanu keskpunkti. Vlogijaid silmas pidades loodud esiküljega OLED-puuteekraan ja 4-mikrofoniline Matrix Stereo võimaldavad teil seiklustest jutustades videoid koostada ja jäädvustada teravat heli. Ja ühendatuna pikeneb Action 2 aku tööiga filmimisel maksimaalselt 160 minutini.

Tõus, kui seda kõige rohkem vajate

Kas keegi ütles võimupaari? Toitemooduli abil saate oma Action 2-st rohkem kasu. Ühendamisel saab Action 2 microSD-kaardi pesa ja suudab filmida kuni 180 minutit.

Lükake kohe sisse

Toiming 2 võimaldab teil jääda hetkesse, kui jäädvustate suurejoonelist. Magnetilise kaelapaela ja magnetilise peapaelaga saate mugavalt kanda Action 2 rinnal või peas, hoida käed vabad ja filmida FPV-režiimis.

Sünkroonige ja jagage liikvel olles

Action 2 abil saate luua sisu, mis paistab silma. DJI Mimo rakendusega saate vaevata jäädvustada, redigeerida ja jagada mis tahes seikluse tipphetki. Rakendus on täis intuitiivseid funktsioone ja võimsaid redigeerimistööriistu, mis kõik on teie käeulatuses.

AI toimetaja

Jagamist väärt sisu on vaid mõne puudutuse kaugusel. Rakendus DJI Mimo valib ja kombineerib teie eepilised hetked automaatselt veatute üleminekute ja meeleoluka muusikaga.

Kiire failiedastus

Jagamist väärt sisu on vaid mõne puudutuse kaugusel. Rakendus DJI Mimo valib ja kombineerib teie eepilised hetked automaatselt veatute üleminekute ja meeleoluka muusikaga.

Pult. Pikendusvarras

Tehke grupi selfie, juhtige toimingut Action 2 eemalt ja jäädvustage stabiilset videot – seda kõike kaugjuhtimispuldi pikendusvarda abil. Kiirvabastusega käepidet on lihtne käes hoida ja see sisaldab pikendusvarda, statiivi ja eemaldatava kaugjuhtimispuldi.

DJI Action 2 Dual-Screen Combo sisaldab

DJI Action 2 kaameraüksus × 1, eesmine puuteekraani moodul × 1, magnetpael × 1, magnetilise kuulliigendi adapteri kinnitus × 1, magnetadapteri kinnitus × 1, toitekaabel × 1. DJI Action 2 kahe ekraaniga kombinatsioon. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 4096 x 3072 pikslit, Maksimaalne kaadrisagedus: 120 kaadrit sekundis. Anduri tüüp: CMOS, Megapiksleid kokku: 12 MP, Optilise sensori suurus: 25,4 / 1,7 mm (1 / 1,7"). Ekraani diagonaal: 4,47 cm (1,76"), Ekraani eraldusvõime: 446 x 424 pikslit. Vaatevälja (FOV) nurk: 155°, Digitaalne suum: 4x, Fikseeritud ava: 2,8 mm. ISO tundlikkus: 100, 6400

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles