Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Displex täiskaanega ekraanikaitse (10H) Samsung Galaxy S22+ jaoks, ökonoomne paigaldusraam, täisekraani katvus, karastatud klaas, kriimustuskindel kaitsekile, ümbrissõbralik

  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Displex
Kauba ID: 1756242
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täiskattega või 3D/kõverdatud reaalklaas EASY-ON® Eco paigaldusraamiga

Täisekraani katvus
Võrreldes nn 2D kaitseprillidega, katavad Displex Full Cover kaitseprillid mitte ainult aktiivse kuvaala, vaid kogu kuvaala. See tähendab kogu ekraani optimaalset kaitset ja paremat kasutuskogemust: maksimaalset kaitset ilma häirivate servadeta.
See funktsioon on eriti kasulik ümarate ekraanidega nutitelefonide puhul. Kuna ekraani kaitsekile kohandub ideaalselt ümara ekraaniga ja kaitseb seega kogu ekraaniala.

Ümarate servadega karastatud klaas
Kõik Displexi kaitseklaasid on pinna kõvadusega 10H ning seetõttu ei ole need mitte ainult kriimustus-, purunemis- ja põrutuskindlamad kui võrreldavad bränditooted, vaid ületavad isegi luksuskellades kasutatavat safiirklaasi, mille kõvadus on 9H.
Isegi servad, nutitelefoni ja kaitseklaasi purunemis- ja löögiohtlikum piirkond, on spetsiaalselt karastatud, ümardatud 4-kordse poleerimisega ja viimistletud põrutusi summutava servaga. See läbimõeldud tootmisprotsess suurendab veelgi kaitset löökide ja põrutuste eest ning võimaldab nutitelefoni eriti meeldivalt kasutada. Nende omadustega on kaitseklaas ülimalt vastupidav ja tagab maksimaalse purunemiskindluse.

Juhtumisõbralik
Meie Displexi kaitseklaas on valmistatud 5/100 mm täpsusega nutitelefoni kontuuridest ja sobib seetõttu ideaalselt teie nutitelefoniga. Lisaks on kaitsekile üliõhuke 3 mm. See tähendab, et ekraani kaitseklaasiga saab kasutada kõiki standardsuuruses kaitseümbriseid. Seega on teie nutitelefon kõikjal optimaalselt kaitstud Displex Tempered Glassi ja teie lemmikümbrise kombineeritud kaitsega.

Sõrmejäljevastane kate
Meie 4-kihilise tehnoloogia pealmine kiht on kõrgtehnoloogiline plasmakate. Äärmiselt kauakestva toimega kate tõrjub tõhusalt sõrmejälgi. Lisaks tagab plasmakate pehme kerimiskogemuse. See tehnoloogia mitte ainult ei muuda teie ekraani paremaks, vaid hoiab selle ka puhtamana ja vajab seetõttu harvemat puhastamist.

Kõrgtehnoloogiline killukaitse
Displexi Real Glassi integreeritud kõrgtehnoloogiline purunemiskaitse tagab absoluutse ohutuse isegi kaitseklaasi purunemisel. Tänu kaitseklaasi teise kihi komposiitmaterjalile see ei purune ja tagab seega absoluutselt ohutu kasutamise. Kui peaks juhtuma halvim ja kaitseklaas on löögi, kukkumise või löögi neelanud ning purunenud, saab Displexi kaitseklaasi tänu integreeritud kõrgtehnoloogilisele purunemiskaitsele ühes tükis lihtsalt ekraanilt maha tõmmata.

Suure jõudlusega liim
Kui kaitseklaas on paigaldatud, tagab suure jõudlusega liim optimaalsed nakkeomadused ja selge välimuse. Liim on kohandatud erinevate tootjate kõikidele ekraanikatetele, et mobiiltelefonide kaitsekile püsiks usaldusväärselt pikas perspektiivis. See ei mõjuta ka visuaalset välimust: vaatamata ekraani kaitsekilele saab nautida haaravaid videoid ja fotosid maksimaalse läbipaistvuse ja värvitruudusega.

Lihtne ja mullivaba rakendus
Tänu EASY-ON® Eco paigaldusraamile ja kaasnevatele videoõpetustele on karastatud klaasi paigaldamine uskumatult kiire, lihtne ja täpne. Lisaks on EASY-ON® Eco kinnitusraam valmistatud esmaklassilisest tahkest papist ja on seetõttu mitte ainult jätkusuutlik, vaid ka 100% taaskasutatav. Tulemus on vaatamist väärt: ei mingit kõverat ekraanikaitset ekraanil, ei peidetud avasid kõlaritele ega mikrofonidele ning kindlasti ei teki kaitseklaasi all mullikesi. Displex täiskaanega ekraanikaitse (10H) Samsung Galaxy S22+ jaoks, Eco paigaldusraam, täisekraani katvus, karastatud klaas, kriimustuskindel kaitsekile, ümbrissõbralik. Brändi ühilduvus: Samsung, ühilduvus: Galaxy S22+. Kuiv pealekandmine. Kaitseomadused: löögikindel, kriimustuskindel, tolmukindel. Materjal: karastatud klaas, toote värvus: läbipaistev. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles