Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Displex tahvelarvuti klaas (9H) Samsung Galaxy Tab A8 jaoks, Eco paigaldusraam, purunematu, üliõhuke, nähtamatu

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Displex
Kauba ID: 1875258
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tahvelarvuti klaas (9H), purunematu, üliõhuke, nähtamatu, EASY-ON® Eco paigaldusraamiga

DISPLEX Tablet Glass on täiuslik kombinatsioon tavapärasest kuulikindlast panzerklaasist ja uuenduslikust purunematust esmaklassilisest PET-kaitsekilest. Pinna kõvadusega 9H pakub see väga head kaitset kriimustuste ja muude kahjustuste eest. Samal ajal on see üliõhuke, 0,3 mm, vastupidav, painduv või painduv ja seetõttu purunematu. DISPLEX Tablet Glass on toodetud uusima lasertehnoloogiaga meie Saksamaal Straubingis asuvas tootmisüksuses ja on täpselt kujundatud tahvelarvuti ekraani kontuuri järgi – Made in Germany. Piiramatu funktsionaalsus, värvide sära ja korpusega ühilduvus on loomulikult garanteeritud.

Juhtumisõbralik
DISPLEX tahvelarvuti kaitseklaas on valmistatud 5/100 mm täpsusega tahvelarvuti ekraani kontuuridest ja sobib seetõttu ideaalselt teie tahvelarvutiga. Lisaks on kaitsekile üliõhuke 3 mm. See tähendab, et ekraani kaitseklaasiga saab kasutada kõiki standardsuuruses kaitseümbriseid. Seega on teie tahvelarvuti kõikjal optimaalselt kaitstud DISPLEX tahvelarvuti klaasi ja teie lemmikümbrise kombineeritud kaitsega.

Sõrmejälgede vastane
Die oberste Schicht unserer 4-Layer Technology besteht aus einem High-Tech Plasma Coating. Hüdro- ja oleofoobne sõrmejäljevastane kate on rasva- ja mustust hülgav, ülimalt kauakestev ning tagab optimaalse puudutuse ja kerimise. See tehnoloogia mitte ainult ei muuda teie ekraani ilusamaks, vaid hoiab seda ka kauem puhtana ja vajab seetõttu harvemat puhastamist. Märkus. DISPLEXi tahvelarvuti kaitse toetab ka nutikaid tahvelarvuti kirjutamise tarvikuid, nagu Apple Pencil või Samsung S Pen.

Suure jõudlusega liim
Kui kaitseklaas on paigaldatud, tagab suure jõudlusega liim optimaalsed nakkeomadused ja selge välimuse. Liim on kohandatud erinevate tootjate kõigi ekraanikatetega, nii et teie tahvelarvuti kaitsekile püsib usaldusväärselt pika aja jooksul. See ei mõjuta ka visuaalset välimust: vaatamata ekraani kaitsekilele saate nautida haaravaid videoid ja fotosid maksimaalse läbipaistvuse ja erksate värvidega [ultra HD kvaliteet].

Lihtne mullideta rakendus
EASY-ON® Eco paigaldusraam muudab tahvelarvuti klaasi paigaldamise kiireks, lihtsaks ja täpseks. Tulemus: ei mingit kõverat ekraanikaitset ekraanil, ei varjatud avasid kõlaritele ega mikrofonidele ning kindlasti ei teki kaitseklaasi all ka mulle. Kasulik keskkonnale: EASY-ON® Eco kinnitusraam on valmistatud taaskasutatavast esmaklassilisest tahkest papist ja seda saab pärast kasutamist kõhklemata koos vanapaberiga taaskasutada.Displex tahvelarvuti klaas (9H) Samsung Galaxy Tab A8 jaoks, ökonoomne kinnitusraam, purunematu, üliõhuke, nähtamatu. Maksimaalne ekraani suurus: 26,7 cm (10,5"), Materjal: karastatud klaas, kõvadus: 9H, valguse läbilaskvus: 92%, brändi ühilduvus: Samsung, ühilduvus: Galaxy Tab A8 (2021). Kaal: 145 g. Kogus pakis: 1 arvuti(d)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles