Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBH 2m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBH 2m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806243
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention HCDBH DisplayPort 1.4 HD 8K 2m kaabel must

Tehnoloogia arengu ajastul võib õige kaabel teie audiovisuaalse kogemuse jaoks imesid teha. Esitleme Vention HCDBH kaablit – uuenduslikkuse ja töökindluse kombinatsiooni. See pakub suurepärast pildi- ja helikvaliteeti, pakkudes samas ka täiustatud funktsioone paljude rakenduste jaoks. Siin on, mis teeb selle ainulaadseks.

Suur ribalaius suurepärase pildikvaliteedi tagamiseks

Vention HCDBH kaablit iseloomustab muljetavaldav ribalaius 32,4 Gbps, mis tähendab võimet edastada pilte 8K@60Hz kvaliteediga. See teeb sellest suurepärase valiku neile, kes hindavad kristallselgeid pilte ilma viivituste ja moonutusteta. Olenemata sellest, kas kavatsete seda kasutada professionaalses stuudios või kodukino jaoks, vastab see kaabel kindlasti teie ootustele.

Ekraani jagamise mitmekülgsus

HCDBH kaabli üks peamisi eeliseid on erinevate ekraanijagamisrežiimide tugi. Kasutaja saab valida selliseid režiime nagu peegelrežiim, laiendusrežiim või jagatud ekraani režiim. See võimaldab teil reguleerida sisu kuvamise viisi täpselt nii, nagu seda vajate – olgu esitlusteks, mängimiseks või tööks.

Täiustatud audiovisuaalne tugi

Vention HCDBH kaabel ei puuduta ainult pildikvaliteeti, vaid ka heli. Dünaamilise HDR-i tugi tagab parema värviesituse ja sügavamad kontrastid ning 32-bitine heli tagab selge ja üksikasjaliku heli. Lisaks toetab kaabel G-sync & Free sync tehnoloogiaid, mistõttu on see ideaalne mängijatele, kes hindavad sujuvat mängu.

Läbimõeldud disain

Kaabel on valmistatud vastupidavast PVC materjalist, mis tagab selle vastupidavuse igapäevaseks kasutamiseks. Klassikaline must värv võimaldab diskreetselt integreerida igasse interjööri. 2-meetrine pikkus on kompromiss funktsionaalsuse ja kasutajamugavuse vahel, olenemata sellest, kus te seda kasutada otsustate. Valides Ventioni mudeli HCDBH, investeerite kvaliteeti ja mitmekülgsusse.

Tootja Vention
Mudel HCDBH
Pikkus 2 m
Ribalaius 32,4 Gbps
Pilt 8K@60Hz/4K@120Hz
Materjal PVC
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles