Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBF 1m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBF 1m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806236
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention HCDBF HD DisplayPort 1.4 8K kaabel 1m must

Tehnoloogilise arengu ajastul võib õige kaabel teie audiovisuaalse kogemuse jaoks imesid teha. Tutvustame Vention HCDBF kaablit – uuenduslikkuse ja töökindluse kombinatsiooni. See pakub suurepärast pildi- ja helikvaliteeti, pakkudes samal ajal täiustatud funktsioone paljude rakenduste jaoks. Siin on, mis teeb selle eriliseks.

Ventilatsiooni HCDBF kaabel

Suur ribalaius suurepärase pildikvaliteedi tagamiseks

Vention HCDBF kaablit iseloomustab muljetavaldav ribalaius 32,4 Gbps, mis tähendab võimet edastada 8K@60Hz kvaliteetseid pilte. Seetõttu on see suurepärane valik neile, kes hindavad kristallselgeid pilte, mis ei sisalda viivitusi ega moonutusi. Olenemata sellest, kas kavatsete seda kasutada professionaalses stuudios või kodukino jaoks, vastab see kaabel kindlasti teie ootustele.

Suure ribalaiusega kaabli kujutis

Ekraani jagamise mitmekülgsus

HCDBF-kaabli üks peamisi eeliseid on selle erinevate ekraanijagamisrežiimide tugi. Kasutajad saavad valida selliste režiimide vahel nagu peegelrežiim, laiendusrežiim või jagatud ekraani režiim. See võimaldab teil kohandada sisu kuvamist täpselt nii, nagu seda vajate – kas esitluste, mängude või töö jaoks.

Mitmekülgsed ekraani jagamise režiimid

Täiustatud audiovisuaalne tugi

Vention HCDBF kaabel ei puuduta ainult pildi kvaliteeti, vaid ka heli. Dünaamilise HDR-i tugi tagab parema värvide taasesituse ja sügavamad kontrastid, samas kui 32-bitine heli tagab selge ja üksikasjaliku heli. Lisaks toetab kaabel G-sünkroonimis- ja tasuta sünkroonimistehnoloogiaid, mistõttu on see ideaalne mängijatele, kes hindavad sujuvat mängu.

Täiustatud audiovisuaalne tugikaabel

Läbimõeldud disain

Kaabel on valmistatud vastupidavast PVC materjalist, mis tagab selle vastupidavuse igapäevaseks kasutamiseks. Klassikaline must värv sulandub diskreetselt igasse interjööri. 1 m pikkus on kompromiss funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse vahel, olenemata sellest, kus te seda kasutada otsustate. Valides Ventioni mudeli HCDBF, investeerite kvaliteeti ja mitmekülgsusse.

Läbimõeldult disainitud kaabel

Tootja Vention
Mudel HCDBF
Pikkus 1 m
Ribalaius 32,4 Gbps
Resolutsioon 8K @ 60Hz
Materjal PVC
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles