Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCCBI 3m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)

DisplayPort 1.4 Cable Vention HCCBI 3m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806233
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention HCCBI DisplayPort kaabel (3m, must)

8K eraldusvõimega Vention DisplayPort-kaabel on loodud suure värskendussageduse jaoks. See pakub eraldusvõimet 8K@60Hz/4K@120Hz, laia värvigammaga HDR-i ja ribalaiust 32,4 Gbps. See võimaldab 3-režiimilist kuvamist ja pakub suurepärast helikvaliteeti, mille tulemuseks on kõrge keelekümbluse tase. Samal ajal on see vastupidav ja häirete suhtes immuunne.

Vention/HCCBI/1

Saavutage oma unistuste süvenemine

8K@60Hz/4K@120Hz eraldusvõimega kogete uskumatut pildi teravust, mis võimaldab teil sukelduda stseeni igasse detaili ja nüanssi. 3D-efektid toovad võrratu ruumikogemuse, tuues värvid tagasi nende loomulikku ilu. Samuti saate nautida sujuvat liikumist tänu kõrgele värskendussagedusele 240 Hz (1080p juures) ning G-sünkroonimis- ja tasuta sünkroonimistehnoloogiatele, mis kõrvaldavad soovimatu viivituse.

Vention/HCCBI/5

Ideaalne mängijatele

32-bitise helikanali tugi võimaldab teil kuulda kõiki helidetaile ja saada mängus eeliseid. Ükskõik, kas mängite PUGB-d sagedusel 2K@165Hz, CS:GO-d või Dota 2 sagedusel 4K@144/120Hz, pakub Ventioni kaabel stabiilsust ja kõrget kvaliteeti, et saaksite keskenduda oma lemmikmeelelahutusele. Sukelduge tegevusse, kui avastate heli ja video täiust!

Vention/HCCBI/3

3 kuvamisrežiimi

Laiendage oma seadmete võimalusi Ventioni kaabli abil. See võimaldab teil pilti kuvada 3 režiimis, muutes selle mitmekülgseks ja sobivaks mitmesuguste rakenduste jaoks. Dual Screen Mirrori toega on võimalik kuvada kahel monitoril samaaegselt identseid pilte. Dual Screen Extend funktsioon seevastu võimaldab teil oma tööruumi laiendada, mis on hindamatu inseneri-, graafika- või finantsrakenduste jaoks. Visualiseerimisprofessionaalide ja multimeediahuviliste jaoks võimaldab ATI Eyefinity tehnoloogiaga Multi Split-Screen täiustatud mitme ekraaniga konfiguratsioone, pakkudes samal ajal 3D-kino tasemel pildikvaliteeti. Väärib märkimist, et optimaalse jõudluse jaoks on vaja ühilduvat graafikakaarti, mis toetab mitmeekraani.

Vention/HCCBI/4

Tootja Vention
Mudel HCCBI
Toetatud eraldusvõime 8K@60Hz/4K@120Hz
Läbilaskevõime 32,4 Gbps
Materjal ABS, PVC
AWG 30AWG
Pikkus 3 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles