Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DisplayPort 1.2 Cable Vention HACBJ 5m, 4K 60Hz (must)

DisplayPort 1.2 Cable Vention HACBJ 5m, 4K 60Hz (must)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806229
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention HACBJ DisplayPort kaabel (5m, must)

Ventioni DisplayPort-kaabel ühendab täiustatud 4K HD videoedastustehnoloogia ja täiusliku heli-video sünkroonimise. Tänu 3840 x 2160@60Hz eraldusvõime toele, ühilduvusele 4K-videot edastavate DP-graafikakaartidega ja mitme ekraaniga laiendusvõimalustega toode sobib ideaalselt kodukino entusiastidele, mängijatele ja professionaalidele. Kvaliteetne töötlus tinaga kaetud vaskjuhi ja alumiiniumfooliumist varjestuse ning põimitud metallkestaga tagab moonutusteta pildistabiilsuse.

Vention/HACBJ/1

Vapustav pildikvaliteet

Kas plaanite korraldada oma lähedastega filmiõhtu? Vention HACBJ kaabel tagab erakordse 4K HD pildikvaliteedi, edastades üksikasju eraldusvõimega 3840 x 2160 värskendussagedusega 60 Hz. Nii saate nautida kristallselgeid pilte ja täiuslikku heli sünkroonimist, vaadates filme, mängides mänge või katsetades graafika ümberkujundusi.

Vention/HACBJ/2

Kaks kuvamisrežiimi

Nautige 2 kuvarežiimi. Ventioni kaabel pakub COPY-režiimi, mis võimaldab kuvada erinevates seadmetes sama pilti, mis sobib ideaalselt esitluste või filmiseansside jaoks. EXTENSION MODE seevastu võimaldab kuvada erinevaid pilte üksikutel ekraanidel, mis sobib suurepäraselt multitegumtööga arvutikasutajatele.

Vention/HACBJ/5

Kõrgetasemeline jõudlus

Kaabli konstruktsioon on loodud pikaajaliseks toimimiseks. Tinaga kaetud vaskjuhi kasutamine koos alumiiniumfooliumist varje ja põimitud metallkestaga aitas tagada suurepärase juhtivuse ja kaitsta signaali häirete eest. Tänu sellele on pilt alati stabiilne ja moonutusteta.

Vention/HACBJ/4
Tootja Vention
Mudel HACBJ
Tüüp DisplayPort
Toetatud eraldusvõime 4K HD (3840 x 2160 @ 60 Hz)
Kuvamisrežiimid: KOPEERIMINE, LAIEND
Pikkus 5 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles