Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Directors Kit PolarPro Recon VND Matte Box System – laiendatud komplekt

Directors Kit PolarPro Recon VND Matte Box System – laiendatud komplekt
Laos
  • 471.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 157.33 €
Kaubamärgid PolarPro
Kauba ID: 1459341
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PolarPro Recon Directors Kit VND Matte Box System on täiustatud komplekt.

Tehke veelgi paremaid fotosid. Komplektist leiate 3 erinevat tüüpi PolarPro filtreid - Mist 1/4, BlueMorphic ja VND3-6.+. Need on valmistatud kvaliteetsest German Cinema sarja klaasist, mis garanteerib nende vastupidavuse. Üksikute elementide kokkupanek on ülikiire ja ei tekita teile probleeme. Komplekti kuulub ka praktiline kaitseümbris lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Suurejoonelised efektid

Filtrite komplekt aitab teil teha täiuslikke fotosid, mis rõõmustavad kõiki. Mist 1/4 filter võimaldab teil saavutada fantastilise häguse efekti ilma fookust kaotamata, andes teie piltidele filmiliku välimuse. Bluemorphic-filter tekitab siniseid esiletõstmisi ja VND-filter vähendab helkimist isegi väga eredates tingimustes – seda on lihtne käsitseda näiteks koidikul salvestades. Lisaks aitab spetsiaalne aerodünaamiline kapuuts maanteedel või lennujaamades pildistamisel takistust vähendada.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Recon VND Matte Box süsteemi spetsiaalselt välja töötatud disain tagab kasutamise ajal uskumatu mugavuse. Samuti tagab see kiiruse ja mitmekülgsuse, mis on eriti oluline erinevates valgustingimustes pildistades. Veelgi enam, mugav kapuuts ja lipp võimaldavad teil lihtsalt muuta Reconi praktiliseks, kuid kompaktseks Matte Box süsteemiks. Kiirvabastushoova kasutamine võimaldab teil kapuutsi koheselt pikendada või sisse tõmmata.

Veelgi rohkem võimalusi

Saadaval kuni 6 võimsa konfiguratsiooniga, mis tagab ületamatu mitmekülgsuse. Saate hõlpsasti kombineerida komponente, et luua ainulaadseid konfiguratsioone, nagu keermestatud alus ja kork/lipp või VND 3-6+ filter ja Stage 2 filtrid (müüakse eraldi). Lisaks on kokkupanek, lahtivõtmine ja seadistamine ülikiire ja ilma igasuguste tööriistadeta.

Kaasas

  • Udufilter 1/4
  • Filter VND 3-6+
  • BlueMorphic filter
  • aerodünaamiline kapuuts
  • kapuuts
  • kaitseümbris
  • põhi niidiga
Tootja PolarPro
Mudel BCSE-DRCTR-CT
Keerme suurus 82 mm
Kraadivahemik (umbes 35 mm või vähem) 3-6
Kraadivahemik (üle 35 mm) 6-7,5
Kombatav hoiatus 3. ja 6. kraadi jaoks

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles