Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Depilaator IPL ANLAN JD-TM005

Depilaator IPL ANLAN JD-TM005
Laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456365
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

IPL depilaator ANLANilt

Kas olete väsinud lõputust võitlusest soovimatute juustega? Proovige ANLAN IPL depilaatorit ja unustage probleem! Seade mõjutab nahka 6-12 J energiaga, toimides tõhusalt karvadega ja pärssides nende kasvu. Kohandage selle toimimist vastavalt oma vajadustele, valides ühe viiest saadaolevast võimsustasemest ja kahest režiimist. Kaasasolev magnetkork vähendab kiiritusala. Samuti on tootel muljetavaldav kasutusiga – see teenib teid laitmatult pikka aega.

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/7

Teie usaldusväärne liitlane võitluses soovimatute juuste vastu

Kas tavapärased meetodid soovimatute juuste vastu võitlemiseks on teie puhul olnud ebaefektiivsed või mitterahuldavad? Kas olete väsinud sellest, et teie juuksed kasvavad liiga kiiresti tagasi? IPL karvade eemaldamine võib teile sobida! Kuidas see töötab? Valguskiired tungivad sügavale juuksejuurtesse ja hävitavad kõrge temperatuuriga juuksejuuri. See on kiire, tõhus ja samas turvaline viis vabaneda soovimatutest karvadest üle kogu keha – jalgadest ja kätest kuni kaenlaaluste ja seljani, bikiinipiirkonna ja näoni.

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/4

Vabane soovimatutest juustest jäädavalt

Ilusalongide külastamiseks ei pea te enam aega ja raha raiskama. ANLANiga saad teha tõhusa karvade eemaldamise protseduuri kodus! Kuidas seda teha? Algul kasutage epilaatorit 3 korda nädalas. Umbes kuu aja pärast aeglustub juuste kasv oluliselt. Järgmise paari päeva jooksul tehke depilatsiooniprotseduuri kord nädalas. Juuksed muutuvad pehmemaks ja õhemaks. Umbes 8 nädala pärast kasutage epilaatorit lihtsalt 1-2 korda kuus. Märkad kiiresti, et su juuksed praktiliselt lakkavad kasvamast!

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/8

Valikus on 2 töörežiimi

Teie veelgi mugavamaks muutmiseks pakub epilaator 2 töörežiimi. Pidev režiim võimaldab teil kiiresti ja tõhusalt epileerida suuri kehapiirkondi. See sobib ideaalselt näiteks jalgadele või kätele. Põhirežiim annab teile suurema täpsuse. Kasutage seda väiksemate või tundlikumate nahapiirkondade nagu kaenlaalused, põlved, bikiinipiirkond või nägu epileerimiseks.

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/2

Reguleerige oma energiataset vastavalt oma vajadustele

Võimalused ei lõpe sellega! ANLANi IPL-epilaator võimaldab teil ka energiataset seadistada. Tänu 5-astmelisele reguleerimisele saate hõlpsalt kohandada seadme tööd vastavalt epileerimispiirkonnale, oma vajadustele või harjumustele. Madalaim tase kaitseb nahka rohkem, kõrgeim aga tõhusamat karvade eemaldamist. Kas alles alustate oma seiklust selle karvade eemaldamise meetodiga? Alustuseks soovitame valida esimese energiataseme – kui olete epilaatori tööga tuttavaks saanud, võite proovida järgmist!

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/3

Kaasas täiendav magnetkork.

Kas soovite protseduuri ajal rohkem täpsust? Kas kavatsete epileerida väiksemaid või õrnemaid nahapiirkondi? Kaasas olev varukork tuleb kindlasti kasuks! Selle abiga saate vähendada kiiritusala ja saavutada soovitud täpsuse. Magnetkonstruktsioon muudab paigaldamise lihtsaks ja kiireks. Kasutage seda vastavalt oma vajadustele ja saavutage täpne, kuid ohutu IPL karvade eemaldamine.

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/6

Muljetavaldav pikaealisus

Öelge hüvasti ebatõhusate IPL-epilaatoritega, mis kuluvad kiiresti. ANLAN-seadmel on väga pikk kasutusiga – ligikaudu 999 999 valgusimpulssi. See tähendab, et saate seda edukalt kasutada väga pikka aega! Vabanege soovimatutest karvadest valitud kehapiirkondades ja ärge kartke, et epilaator keeldub teid kiiresti teenimast.

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/10

Mugav juurdepääs olulisele teabele

Epilaatori juhtimine on tänu sisseehitatud ekraanile lihtsustatud. See on loodud selleks, et anda teile lihtne juurdepääs kõige olulisemale teabele, ilma et see kahjustaks teie seadme disaini. Selle abil saate hõlpsalt kontrollida oma praegust energiataset ja valitud režiimi. Samuti saate teada, kui palju valgusimpulsse on veel kasutada. Te ei pea enam mõtlema, kui kaua saate epilaatorit kasutada – nüüd pole vaja muud teha, kui vaadata ekraani!

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/5

Ohutus ja kasutusmugavus

Kas lähete puhkusele ega soovi ravikuuri katkestada? Pole probleemi! ANLAN IPL epilaator on nii kerge, kompaktne ja mugav, et saate selle peaaegu kõikjale kaasa võtta. Saate selle hõlpsalt kohvrisse, seljakotti või isegi rahakotti mahutada! Seade tagab ka ohutu kasutamise. Pärast umbes 3-minutilist tegevusetust lakkab see automaatselt töötamast. Te ei pea enam muretsema, kui unustate selle välja lülitada!

03ANLAN/IPL-Karvade eemaldamine/1

Kaasas

  • IPL depilaator
  • Kasutusjuhend
  • Säilituskott
  • Ühekordne pardel
  • Toiteadapter
  • Kaitseprillid
Tootja ANLAN
Nimi IPL karvade eemaldamine
Mudel JD-TM005
Max valgusimpulsside arv 999 999
Materjal ABS
Valgustusala 3 cm2
Magnetkattega kõvenemisala 1 cm2
Valgus IPL
Lainepikkus 510–1200 nm
Kiiritusenergia 6–12 J
Mõõtmed 170 x 60 x 40 mm
Vahelduvvoolu adapter 100–240 V
Särituse tasemete reguleerimine 5-astmeline
Kaal Umbes 200 g (ainult põhiseade)
Võimsus 36 W
Toiteallikas 12 V alalisvoolu, 3 A
Automaatne väljalülitamine Umbes 3 minuti pärast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles