Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Denon DHT-S316 must

  • 204.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 68.33 €
Kaubamärgid Denon
Kauba ID: 1773400
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Muutke iga teler Denon DHT-S316 abil koduseks meelelahutuskeskuseks. Halva nähtavusega seinale kinnitataval heliribal on kahesuunaliste kõlarite ja juhtmevaba bassikõlariga kõrge täpsusega heli. Denoni virtuaalse ruumilise heli tehnoloogia loob võimsa ja realistliku kodukinokogemuse Dolby Digitali, DTS-dekodeerimise ja Denoni patenteeritud Dialogue Enhanceri abil kristallselge dialoogi jaoks mis tahes helitugevusega. Ühendage oma teler hõlpsalt kaasasoleva HDMI-kaabli abil HDMI-pistikuga (heli tagastuskanaliga). Optiline sisend võimaldab ühendada täiendava seadme. Siduge juhtmevabalt oma Bluetoothi toega seadmed Denon DHT-S316-ga ja voogesitage oma lemmikmuusikat hõlpsalt.

TEATRIKVALITEEDNE HELI

Sukelduge teatrikvaliteediga helisse Denon DHT-S316 heliriba ja juhtmevaba bassikõlariga. Kaks kesktaseme draiverit, üksikasjalikud teravad tweeterid ja Dolby DTS tõstavad teie heli madala profiiliga disainist kõrgemale.

HDMI koos ARC-ga (heli tagastuskanal)

Saatke heli oma nutitelerisse sisseehitatud rakendustest ja muudest allikatest DHT-S316 helitagastuskanali (ARC) ja ühe HDMI-kaabli (kaasas) kaudu. Võimaldab juhtida ka Denon DHT-S316 teleri kaugjuhtimispuldi kaudu.

Bluetoothi ühilduvus

Teie lemmiklood on teie käeulatuses. Bluetoothi kaudu muusika voogesitamiseks siduge oma nutitelefon või tahvelarvuti DHT-S316-ga

Denon Dialogue Enhancer

Ärge jätke kunagi ühtegi sõna oma lemmiktelesaatest või -filmist märkamata. Denon Dialogue Enhancer parandab dialoogi arusaadavust – ideaalne filmide ja telesaadete jaoks. Suurendage dialoogi ilma üldist helitugevust reguleerimata.

Dolby Digital ja DTS dekodeerimine

Denon Virtual Surround režiim pakub kodukino ruumilise heli simulatsiooni Dolby Digitali ja DTS-dekodeerimisega Blu-ray-lt, DVD-lt, DVB-lt ja muudelt ruumilise heliga kodeeritud meediumitelt. Täiustatud psühhoakustilised algoritmid simuleerivad realistlikult mitme kanaliga kodukino ruumilise heli kõlarisüsteemi. Nautige kaasahaaravat ruumilist heli elegantselt kompaktselt baarilt.

Lihtne seadistamise kogemus

Ühendage heliriba DHT-S316 kiiresti teleriga kaasasoleva HDMI-kaabli või optilise sisendi kaudu. Kui olete HDMI/ARC-i kaudu ühendatud, juhtige heliriba teleri kaugjuhtimispuldiga – see toimib sujuvalt.

100+ aastat esimest korda helitehnoloogias

1910. aastal asutatud Denonil on sügav "esimeste" helitehnoloogia pärand – alates Jaapani esimesest helielektroonika tootjast kuni maailma esimeste kommerts-CD-de tootmiseni. See keskendunud investeering heli uurimis- ja arendustegevusse tagab teile uusima tehnoloogia ja kõrgeima kvaliteedi iga kuulamiskogemusega.Denon DHT-S316. Heli dekoodrid: DTS, Dolby Digital. Subwooferi ühenduvus: juhtmevaba. Toote värv: must. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita. Energiatarve (ooterežiim): 0,3 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles