Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Delux KF10 kokkupandav juhtmevaba klaviatuur ja MF10PR hiirekomplekt

Delux KF10 kokkupandav juhtmevaba klaviatuur ja MF10PR hiirekomplekt
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid DeLUX
Kauba ID: 1459594
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Delux KF10 kokkupandav juhtmevaba klaviatuur ja MF10PR hiirekomplekt

KF10+MF10PRO on ideaalne komplekt tööks. Pakendist leiate kompaktse kokkupandava klaviatuuri ja ergonoomilise hiire. Lisaks toimib klaviatuuriümbris teie tahvelarvuti ja nutitelefoni alusena. Mõlemad seadmed töötavad juhtmevabalt ja ühenduvad teie ühilduva seadmega kolmel viisil. Lisaks on komplektil minimalistlik ja elegantne disain.

Ergonoomiline hiir

Deluxi hiir sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Tänu läbimõeldud disainile saate seda kasutada pikka aega ilma ebamugavust tundmata. See on kerge ja kompaktne, mistõttu on seda lihtne hoida. Sellel on ka puuteplaat, mis muudab selle veelgi lihtsamaks. See pole veel kõik! See toimib ka esitluste ajal laserosutajana.

Kokkupandav klaviatuur

Komplektist leiate ka kerge ja kompaktse klaviatuuri – selle paksus on alla 6,6 mm. Tänu kokkupandavale magnetilisele disainile ei võta see palju ruumi. Lisaks on toode vaikne, nii et seda saab kasutada raamatukogus või kohvikus.

Juhtmevaba töö

Suurema kasutusmugavuse huvides töötavad mõlemad seadmed juhtmevabalt. Klaviatuur ühendub Bluetoothi kaudu ühilduvate seadmetega. Veelgi enam, saate seda siduda korraga kuni kolme seadmega ja nende vahel vabalt lülituda – vajutage lihtsalt vastavat klahvi.

Korpus kaasas

Tööreis, puhkus - KF10+MF10PRO on alati teiega. Komplekti kuulub ka ümbris, milles hoiate klaviatuuri. Tänu mugavale disainile ei võta see palju ruumi. Lisaks toimib see mugavaks töötamiseks alusena teie tahvelarvutile ja nutitelefonile.

Kaasas

  • klaviatuur
  • hiir
  • USB-A–USB-C kaabel
  • ümbris/alus 2in1
  • kasutusjuhend
Tootja Deluxe
Mudel KF10 + MF10PR
Värv must
Ühilduvus Windows 7 (või uuem), macOS 10.8 (või uuem), Android 8.0 (või uuem), iOS 8.0 (või uuem)
Ühendatud seadmete maksimaalne arv 3
Laadimisport USB-C
Omadused
Lüliti tüüp Käärlülitid
Taustvalgus Mitte ühtegi
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles