Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deltaco EV-1215 elektrisõiduki laadimiskaabel Must Tüüp 2 1 5 m

Deltaco EV-1215 elektrisõiduki laadimiskaabel Must Tüüp 2 1 5 m
Pole laos
  • 194.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 65 €
Kaubamärgid Deltaco
Kauba ID: 1774679
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Deltaco e-Charge EV-1215 laadimiskaabel sobib kõikidele Type2 pesaga sõidukitele neile, kes soovivad laadida avaliku laadija või oma spetsiaalse laadimiskasti kaudu kodus koos Type2 pesaga nn mode 3 laadimisega. Laadimisvõimsus kuni 7,6 kW.

Hõbetatud ühendused tagavad hea kontakti ja pika tööea. Pikkus 5m. Varustatud tolmukattega, mis kaitseb ladustamise ajal tolmu, mustuse ja niiskuse eest.

Kaabel on valmistatud TPE materjalist, mis tagab hea vastupidavuse õlile, hõõrdumisele ja UV-kiirgusele. Kaabel on painduv ka külmas. Type2 pistikupesad on nüüd EL standardid, autod tootjatelt nt. AUDI, BMW, Hyundai, KIA, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen, Volvo kasutavad kõik Type2 müügikohti.

Auto laadimist jälgib kahepoolne side auto ja laadija vahel. Kui kaabel on autosse ühendatud, tehakse enne laadimise algust enesetest, mis tagab, et kaabel on korralikult ühendatud ja auto on valmis voolu vastu võtma ning kaabel on mehaaniliselt pingelukus, mis kaitseb mõlema varguse eest ja loata kasutamine laadimise ajal.

Pärast laadimist avage auto lukust nii, et mehaaniline lukk avaneb ja võtke esmalt välja auto küljel olev laadimiskaabel, et see laadijaga lahti saaks.Deltaco EV-1215. Kaabli värvus: Must, Pistik 1: Tüüp 2, Pistik 2: Tüüp 2. Minimaalne töövõimsus (ühefaasiline): 7,6 kW, Maksimaalne töövool faasi kohta: 32 A. Kaabli pikkus: 5 m, Kaal: 2,35 kg. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles