Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Delli adapter l DisplayPort to DVI (üks link)

Delli adapter l DisplayPort to DVI (üks link)
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Dell
Kauba ID: 1632866
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Adapter muudab DisplayPorti DVI-ks (ühe lingiga)
Delli DisplayPort-DVI (ühe lingiga) adapter võimaldab teil vaadata videosisu mis tahes sülearvutist või lauaarvutist, millel on DisplayPort (DP) videoväljund, mitmesugustel DVI-ühilduvatel (ühe lingiga) kuvaritel, alates monitoridest kuni projektoriteni. See kasutajasõbralik adapter, mis ühildub DisplayPorti spetsifikatsioonide versiooniga 1.1a ja toetab maksimaalset video eraldusvõimet 1920 x 1200, tagab kvaliteetse vaatamiskogemuse.

Videoadapter tagab ühenduvuse
See videoadapter võimaldab teil võtta sülearvutist või lauaarvutist videosisu ja kuvada seda mis tahes monitoris, projektoris või HDTV-s, millel on DVI (ühe lingi) sisend. Niikaua kui teie seade on varustatud DP-väljundiga, tagab see kompaktne adapter sujuva konversiooni. Kasutage seda filmide vaatamiseks koduprojektoris, töölaua peegeldamiseks laiendatud tööjaama jaoks või esitluste näitamiseks koolis või tööl.

Nautige kristallselget vaatamiskogemust
Delli DisplayPort-DVI (ühe lingi) adapter toetab video eraldusvõimet kuni 1920 x 1200, muutes selle ideaalseks täiustatud esitluste ja keeruka graafika jaoks.

Kompaktne suurus tagab hõlpsa kaasaskandmise
Selle plug-and-play-adapteri mõõtmetega 8 x 1,7 x 0,5 tolli (P x L x K) on lihtne kasutada ja seda on mugav hoida klientidele ekspromptidega esitlusteks või sõpradega filmiõhtuteks. Adapter on varustatud DisplayPortiga ühes otsas ja 24-kontaktilise digitaalse DVI-ga teises otsas, mis sobib standardselt paljude DVI-ühilduvate kuvamonitoride, projektorite ja HDTV-de jaoks.

Adapter on DisplayPortiga ühilduv
Adapter ühildub DisplayPorti spetsifikatsiooni versiooniga 1.1a, tagades videosisu kohandamisel ja vaatamisel tõelise DP-kvaliteedi. DisplayPort 1.1a spetsifikatsioonid võimaldavad allika ja ekraani vahel pikemat ulatust ilma pildikvaliteeti halvendamata.

Garantii teave
Ostke julgelt ja lootke Delli 1-aastasele piiratud riistvaragarantiile ja 1-aastasele täiustatud vahetusteenusele oma Delli DisplayPort-DVI (ühe lingi) adapteri jaoks.

Mis on karbis
Delli DisplayPort-DVI (ühe lingi) adapter.

Delli DisplayPort-DVI-adapter (Single-Link) võimaldab teil võtta sülearvutist või lauaarvutist videosisu ja kuvada seda mis tahes monitoris, projektoris või HDTV-s, millel on DVI (ühe lingi) sisend. See kasutajasõbralik adapter toetab maksimaalset video eraldusvõimet 1920 x 1200 ja tagab kvaliteetse vaatamiskogemuse. Adapterit saab kasutada filmide vaatamiseks koduprojektoris, töölaua peegeldamiseks laiendatud tööjaama jaoks või esitluste näitamiseks koolis või tööl.
Omadused
Brändi nimi Dell
Brutokaal kinnitatud 0,084
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733080
Kogus paki kohta 1
Kõrgus kinnitatud 2.4
Laius kinnitatud 34.5
Netokaal (toode, kg) 0,08
Sügavus kontrollitud 23.6
Toote värv Must
Ühendus 1 DisplayPort
Ühendus 1 sugu Mees
Ühendus 2 Kaks
Ühendus 2 sugu Naine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles