Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dell Pro ümbris 14, 345 x 243 x 25 mm, 0,58 kg

  • 83.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28 €
Kaubamärgid Dell
Kauba ID: 1635139
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Stiilne kaitse teie sülearvutile liikvel olles
Lükake oma 13-tolline sülearvuti stiilsesse Delli professionaalsesse ümbrisesse 13, et kaitsta oma igapäevaseid olulisi asju ja elektroonikat kõikjal, kuhu kiire päev teid viib. Professionaalselt šikk kanarbikuvärvi tumehall välispind ja pehme voodriga sisemus kaitsevad teie sülearvutit kriimustuste ja kahjustuste eest.

Kerge ja mugav disain
Varrukas on kerge ja mugav kaasas kanda, sest käepidemed võimaldavad teil haarata ja minna. Või saate kasutada käed-vabad, kasutades eemaldatavat reguleeritavat õlarihma.

Ilmastikukindlad materjalid väldivad kahjustusi
Kanarbikuhall välispind on veekindel, et vältida veekahjustusi päeva jooksul. Pehme prantsuse sinine vooder hoiab teie sülearvuti ümbrises mugavalt ja kindlalt.

Suurepärane funktsionaalsus lihtsaks transportimiseks
Esipaneel hoiab kõik teie igapäevased olulised asjad käeulatuses ja hõlpsasti haaratavad tõmblukud võimaldavad hõlpsat juurdepääsu teie pastakale või rahakotile. Reisimise ajal libistage varrukas mugava käru rihmaga veerevale pagasile.

Sobib 14" sülearvutitele
Delli professionaalne ümbris 14 sobib tihedalt kuni 14-tolliste Delli sülearvutitega, et tagada turvaline kaitse kõikjal, kuhu teie tegus päev teid viib.

Dell Professional Sleeve 14 kaitseb teie 14-tollist sülearvutit kõikjal, kuhu teie tegus päev teid viib. Professionaalselt stiilne kanarbikuhall välispind on ka veekindel, et kaitsta teie sülearvutit ilmastiku eest. Prantsuse sinise voodriga sisemus hoiab teie sülearvuti mugavalt ja turvaliselt. Transportige oma sülearvutit turvaliselt, kasutades varruka käepidemeid või kasutage käed-vabad transportimiseks eemaldatavat reguleeritavat õlarihma. Kergesti haarduvad tõmblukud võimaldavad kiiret juurdepääsu kõigile igapäevastele olulistele asjadele, mida saate hoiustada eesmises hoidikus.
Omadused
Brändi nimi Dell
Brändi ühilduvus Dell
Brutokaal (pakk, kg) 1
Eemaldatav õlarihm Jah
Esitasku Jah
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733080
HDMI Varrukakohver
Käepide (käepidemed) Jah
Kaitsefunktsioonid Tolmukindel
Kandesang(id) Jah
Käru kinnitusrihm Jah
Kogus 1
Laiendatav Ei
Maksimaalne ekraani suurus 14
Netokaal (toode, kg) 0.8
Õlarihm Jah
Pinna värvimine Ühevärviline
Toote kõrgus 29
Toote laius 35
Toote põhivärv Must
Toote sügavus 5
Toote värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles