Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dell Mini DisplayPort – VGA-adapter

Dell Mini DisplayPort – VGA-adapter
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Dell
Kauba ID: 1636630
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Adapter muudab Mini DisplayPorti VGA-ks
Dell Mini DisplayPort–VGA-adapter võimaldab teil vaadata videosisu mis tahes laua- või sülearvutist koos Mini DisplayPorti videoväljundiga erinevatel VGA-ühilduvatel kuvaritel. See mitmekülgne adapter, mis ühildub DisplayPorti spetsifikatsioonide versiooniga 1.1a ja toetab maksimaalset eraldusvõimet 1920 x 1200 pikslit, tagab kvaliteetse vaatamiskogemuse kõigel alates monitoridest kuni projektoriteni.

Kuvage mobiilisisu suurel ekraanil
See adapter võimaldab võtta videosisu laua- või sülearvutist ja kuvada seda mis tahes VGA-sisendiga monitoril, projektoris või HDTV-s. Niikaua kui teie seade on varustatud mini-DisplayPort-väljundiga, tagab see kompaktne adapter sujuva konversiooni. Kasutage seda filmide vaatamiseks koduprojektoris, töölaua peegeldamiseks laiendatud tööjaama jaoks või esitluste näitamiseks koolis või tööl.

Nautige kristallselget videot
Delli Mini DisplayPort–VGA-adapter toetab eraldusvõimet kuni 1920 x 1200 pikslit, et pakkuda teravat ja rikkalikku videot.

Kompaktne suurus tagab hõlpsa kaasaskandmise
See plug-and-play-adapter on mõõtmetega 8 x 2 x 1 tolli (P x L x K) piisavalt väike, et hoida seda käepärast klientidele ekspromptidega esitlusteks või sõpradega filmiõhtuteks. Adapteril on ühes otsas 20-kontaktiline Mini DisplayPort ja teises 15-kontaktiline HDI5 VGA, mis sobib standardselt paljude VGA-ühilduvate kuvamonitoride, projektorite ja HDTV-de jaoks.

DisplayPortiga ühilduv optimaalse pildikvaliteedi tagamiseks
Adapter ühildub DisplayPorti spetsifikatsiooni versiooniga 1.1a, tagades videosisu kohandamisel ja vaatamisel tõelise DisplayPorti kvaliteedi. DisplayPort 1.1a spetsifikatsioonid võimaldavad allika ja ekraani vahel pikemat ulatust ilma pildikvaliteeti halvendamata.

Garantii teave
Ostke julgelt ja lootke Delli 3-aastasele piiratud riistvaragarantiile ja 3-aastasele täiustatud vahetusteenusele oma Dell Mini DisplayPort-VGA-adapteri jaoks.

Mis on karbis
Dell Mini DisplayPort-VGA-adapter.
Omadused
Blenderi omadused 1920 x 1080
Brändi nimi Dell
Brutokaal (pakk, kg) 0.5
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84733080
Kogus paki kohta 1
Netokaal (toode, kg) 0.4
Plug and Play Jah
Salvestusseadme kiirus DELL Latitude E7240, E7440, Precision M3800, XPS 12, 13, 15
Toote kõrgus 2.54
Toote laius 5.08
Toote sügavus 20.32
Toote värv Must
Ühendus 1 VGA FM
Ühendus 1 sugu Mees
Ühendus 2 Mini DisplayPort M
Ühendus 2 sugu Naine
Ühenduse sugu Mees naine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles