Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL432417 tööriistakast, 15'' (kollane)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1456571
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tööriistakast Deli EDL432417

Tööriistakast on igale meistrimehele vajalik ese, seega on Deli Toolsi spetsialistid välja töötanud mudeli EDL432417. Mõõdud 380x200x180 mm ja praktilised lahtrid võimaldavad hoida erinevaid võtmeid, naelu, kruvisid jne. See on valmistatud plastikust ja selle peal on käepide, mis hõlbustab kaasaskandmist. Lisaks annavad libisemisvastased padjad sellele suurema stabiilsuse.

Ruumi optimaalne korraldus

Tänu suurele mahutavusele võimaldab kast hoida palju tööriistu ja on kasulik mitte ainult koduses töökojas, vaid ka reisimisel ja põllul remonditöödel. Praktilised sektsioonid võimaldavad teil oma ruumi optimaalselt korraldada ja hoida seda korras. Veelgi enam, karbikaanes on väikesed kaanega karbid, mis sobivad ideaalselt näiteks väikeste detailide hoiustamiseks.

Kindel ehituskvaliteet

Toode on valmistatud kvaliteetsest polüpropüleenplastist, mistõttu on see väga vastupidav ja vastupidav kahjustustele, deformatsioonile, kulumisele ja pleekimisele. Ta ei karda kukkumisi ja lööke. Metallist vardad ja spetsiaalsed pandlad võimaldavad kasti kiiresti, sujuvalt ja mugavalt avada ja sulgeda. Ümardatud nurgad suurendavad kasutusohutust, kaitstes võimalike vigastuste eest.

Bränd deli
Mudel EDL432417
Materjal PP
Mõõtmed 380x200x180mm
Värv Kollane ja must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles