Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL430113 tööriistakott, 13''

Deli Tools EDL430113 tööriistakott, 13''
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1457115
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tööriistakott Deli Tools EDL430113

Kas otsite tööriistakotti, mis ühendab endas funktsionaalsuse, mahutavuse ja erakordse vastupidavuse? Deli Tools EDL430113 spetsiaalselt teile! Sellel on palju taskuid ja sektsioone, kuhu saab panna erinevaid seadmeid ja tarvikuid. Lisaks on see kulumiskindlast, torkekindlast materjalist ning spetsiaalsed sisseehitatud terasvardad tagavad konstruktsiooni stabiilsuse.

Funktsionaalsus on esikohal

Kott on varustatud paljude sise- ja välistaskutega. See võimaldab teil transportida suuremaid seadmeid ja väiksemaid tarvikuid, muretsemata nende transportimisel kahjustamise pärast. EDL430113 on suurepärane täiendus igale torumehe, mehaaniku või dekoraatori seadmele. Mugava käsitsemise tagab õhuke ergonoomiline käepide.

Hästi läbimõeldud disain

Tootmisel kasutati Oxfordi kangast, mida tugevdati täiendavalt veekindla kattega. See muudab toote mitte ainult kulumis- ja torkekindlaks. Samuti ei kahjusta see veega kokkupuutel, mis annab suurema vabaduse näiteks vihma ajal. Disain on lisaks stabiliseeritud metallvarrastega, mis hoiab ära koti deformatsiooni ja minimeerib instrumentide kahjustamise riski. Ka koti põhi on kaitstud märjakssaamise eest, seega võid kindel olla, et selle sisu märjaks ei saa.

Tootja deli
Mudel EDL430113
Värv Must ja kollane
Mõõtmed 310 x 170 x 220 mm
Materjal Oxfordi kangas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles