Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL1048J tööriistakomplekt, 48 tk

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1455992
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deli kodutööriistade komplekt

Deli komplektis on 48 tööriista, mida kindlasti kasutate. Ükskõik, kas ehitate kappi, köögitarvikuid või lampi, on EDL1048J nendes ja sarnastes olukordades abiks. Kõik komplekti elemendid on paigutatud praktilisse ümbrisesse, muutes nende hoidmise lihtsaks ja mugavaks. Komplekti kuulub: reguleeritava tera pikkusega nuga, 10 varutera, käärid, 3m vee- ja tulekindel isoleerlint, 3m teflonlint, rull, 3m mõõdulint, 2 libisemiskindla käepidemega kruvikeerajat, roostevabast terasest tangid, süsinikterasest haamer (, reguleeritav mutrivõti 8-tolline kroomitud viimistlus), reguleeritavad tangid, kuuskantvõtmekomplekt, kuuskantvarre ja pistikupesa komplekt, 4 mm otsiku käepide, otsakukomplekt, pingetester 100–500 V pistikupesade jaoks, nailonist sidemed ja roostevabast terasest pintsetid.

Nuga eemaldatava teraga ja varuteradega.

Selle noaga saate lõigata paberit, torusid, nahkmaterjali või plaate. ABS-viimistlus ja ergonoomiline disain muudavad selle kasutamise mugavaks, samas kui vastupidav SK5 tera tagab täpsuse. Lisaks on nuga vigastuste vältimiseks varustatud spetsiaalse lukuga. See koosneb 8 osast, nii et saate seda pikka aega kasutada. Kõik, mida pead tegema, on murda osa terast selleks ettenähtud kohas, kui see ei ole enam terav. Enda lõikamise vältimiseks kasutage noa otsas plastikust kaitset. Vajadusel kasutage kaasasolevaid süsinikterasest lõiketeri. Pakendis on 10 tükki, igaüks 15 osa.

Isolatsioonilint, teflonlint ja mõõdulint.

Komplekti kuulub isoleerteip, mida kasutad muuhulgas kaabli otste ühendamiseks. See on vastupidav tulele, niiskusele ja kulumisele. Selle pikkus on 3 meetrit. Torude ühenduste tihendamiseks kasutatakse PTFE (teflon) teipi. Lisaks on see korrosioonikindel. Pakendist leiad ka 3-meetrise mõõdulindi, millest on kasu iga päev erinevatel mõõtmistel. Kokkupandav disain muudab selle hoidmise, kaasaskandmise ja kasutamise lihtsaks.

Kruvikeerajad, tangid, pingetestrid

Lamepeakruvikeeraja ja Phillipsi kruvikeeraja on valmistatud vastupidavatest materjalidest. Matid käepidemed on libisemiskindlad, mistõttu on neid väga mugav kasutada. Tugev magnet käepideme otsas tagab stabiilsuse. Tangid on valmistatud Tüüp 45 süsinikterasest ning PVC plastikust käepide takistab tööriista libisemist ja on mugav kasutada. Tangide kõvadusaste on 54-62HRC, mis tagab täpse lõikamise. Tester võimaldab kontrollida pinget vahemikus 100-500V. See on valmistatud materjalist kõvadusastmega 40Cr. Nikeldamine tagab tugevuse ja korrosioonikindluse. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja mugav.

Reguleeritav mutrivõti, tangid ja haamer.

200 mm pikkune reguleeritav mutrivõti on valmistatud terasest ja on tänu kroomitud viimistlusele korrosioonikindel. Sellel on ka reguleerimisfunktsioon, lihtne ja mugav kasutada. 8-tollised pikad reguleeritavad tangid on valmistatud süsinikterasest ja ergonoomiline käepide muudab kasutamise mugavaks. Haamril on vastupidav süsinikterasest konstruktsioon ning libisemiskindel käepide tagab stabiilsuse ja kasutusmugavuse.

Tasapind, käärid, kuuskantpesa komplekt + kruvikeeraja.

Alumiiniumist vesiloodi abil on lihtne konstruktsiooni taset määrata ja see võimaldab õigesti paigaldada näiteks riiuli. Tänu alumiiniumile ja kompaktsele disainile on see kerge ja lihtne kasutada. Roostevabast terasest käärid on teravad ja tagavad täpse lõikamise, samas kui ABS plastikust käepidet on mugav kasutada ja see ei lase kääridel käest libiseda. Komplektist leiate ka käepideme läbimõõduga 6,3 mm ja komplekti 7 kuuskantpesa. Need on valmistatud kroomvanaadiumi terasest klassi 50BV30.

Kitsad pintsetid, traatsidemed, organiseerija.

Kitsad roostevabast terasest pintsetid on paindumiskindlad ja tänu kummikattele vastupidavad. Juhtmesidemed on valmistatud nailonist ja on väga tulekindlad. Neid saab kasutada kaablikimpude, torude, voolikute või juhtmete ühendamiseks. Kaasas ka väike organiseerija naelte, kruvide jms jaoks.

Kuuskantvõtme komplekt, otsiku komplekt + kruvikeeraja

Kuuskantklahvid eristuvad nende mitmekülgsuse poolest. Sellest komplektist leiate 5 kuusnurkse otsaga detaili. Praktiline riidepuu muudab hoiustamise lihtsaks ja korralikuks. Need on valmistatud CRV materjalist ja nikeldatud, et tagada vastupidavus ja korrosioonikindlus. Lisaks on paketis ergonoomilise käepidemega kruvikeeraja ja 7-st kroom-vanaadiumi terasest erinevate otstega otsiku komplekt. Nendega saab kokku panna mööblit või sanitaartehnikat, samuti hõlbustavad need paigaldatud kruvidest vabanemist.

Kasti

  • 1x testpliiats
  • 1x elektrilint
  • 1x3 meetrit mõõdulint
  • 1x käärid
  • 1x kaablisidemed
  • 1 teflonlint
  • 1x peene otsaga pintsetid
  • 1x õõnes pöörlev käepide 4mm läbimõõduga.
  • 1x vesiloodi 100m
  • 1 tangid pikkusega 160 mm (8 tolli).
  • 1 reguleeritav mutrivõti 200 mm (8 tolli)
  • 1 x 200 mm (8 tolli) veepumba tangid
  • 2 bitikettad, igaüks 4 mm, 7 tk.
  • 1x piluga kruvikeeraja 5x75mm
  • 1x Philipsi kruvikeeraja PH1x75 mm
  • 1 kirjatarvete nuga 18 mm plastikust käepidemega
  • 1 tarbenoa tera läbimõõduga 18 mm (10 tk.)
  • 1 haamer kaaluga 0,25 kg teraskäepidemega
  • 1x tööriistade korraldaja
  • 1 x 8-osaline kuuskantvõtmekomplekt (1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 5,5, 6 mm)
  • 1 x 6,3 mm seeria kuuskantpea (4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm)
Bränd deli
Nimi Majapidamistööriistade komplekt
Mudel EDL1048J
Kogus 48
Kaal 2,630 g
Suurus 370 x 280 x 60 mm
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles