Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL1038J tööriistakomplekt, 38 tk

  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1455991
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kodutööriistade komplekt, 38 tükki Deli Tools EDL1038J

Deli komplektis on 38 tööriista, mida kindlasti kasutate. Ükskõik, kas panete kokku kappi, köögitarvikuid või lampi, on EDL1038J nendes ja sarnastes olukordades kasulik. Kõik komplekti elemendid on paigutatud praktilisse ümbrisesse, muutes nende hoidmise lihtsaks ja mugavaks. Komplekti kuulub: reguleeritava tera pikkusega nuga, 10 varutera, 3m vee- ja tulekindel isoleerlint, 2m mõõdulint, 2 x libisemiskindlat kruvikeerajat, roostevabast terasest tangid, süsinikterasest. haamer, reguleeritav mutrivõti (8 tolli) kroomitud, leegiaeglustav teflonlint, nailonist tõmblukud, 6 nikeldatud kuuskantvõtme komplekt, roostevabast terasest pintsetid, käärid, roostevabast terasest vesiloodi, kuuskantpesa komplekt ja roostevastane roostevastane tööriist . -takisti pinge tester 100-500V pistikupesadele.

Kodutööriistade komplekt Deli Tools EDL1038J

Deli komplektis on 38 tööriista, mida kindlasti kasutate. Ükskõik, kas panete kokku kappi, köögitarvikuid või lampi, on EDL1038J nendes ja sarnastes olukordades kasulik. Kõik komplekti elemendid on paigutatud praktilisse ümbrisesse, muutes nende hoidmise lihtsaks ja mugavaks. Sisaldab: reguleeritava teraga nuga, 10 varutera, 3 m vee- ja tulekindel isoleerlint, 2 m mõõdulint, 2 x libisemisvastast kruvikeerajat, roostevabast terasest tangid, süsinikterasest vasar, 8-tolline reguleeritav mutrivõti) kroomitud viimistlusega, leegiaeglustaja, nailon. tõmblukud, 6 nikeldatud kuuskantvõtme komplekt, roostevabast terasest pintsetid, käärid, roostevabast terasest vesiloodi, kuuskantpesa komplekt ja korrosioonikindel pinge. tester 100-500V pistikupesadele.

Nuga eemaldatava teraga ja varuteradega.

Selle noaga saate lõigata paberit, torusid, nahkmaterjali või plaate. ABS-viimistlus ja ergonoomiline disain muudavad selle kasutamise mugavaks, samas kui vastupidav SK5 tera tagab täpsuse. Lisaks on nuga vigastuste vältimiseks varustatud spetsiaalse lukuga. See koosneb 8 osast, nii et saate seda pikka aega kasutada. Kõik, mida pead tegema, on murda osa terast selleks ettenähtud kohas, kui see ei ole enam terav. Enda lõikamise vältimiseks kasutage noa otsas plastikust kaitset. Vajadusel kasutage kaasasolevaid süsinikterasest lõiketeri. Pakendis on 10 tükki, igaüks 15 osa.

Isolatsioonilint, teflonlint ja mõõdulint.

Komplekti kuulub isoleerteip, mida kasutad muuhulgas kaabli otste ühendamiseks. See on vastupidav tulele, niiskusele ja kulumisele. Selle pikkus on 3 meetrit. Torude ühenduste tihendamiseks kasutatakse PTFE (teflon) teipi. Lisaks on see korrosioonikindel. Pakendist leiad ka 2 meetri pikkuse mõõdulindi, millest on kasu iga päev erinevatel mõõtmistel. Kokkupandav disain muudab selle hoidmise, kaasaskandmise ja kasutamise lihtsaks.

Kruvikeerajad, tangid, pingetestrid

Lamepeakruvikeeraja ja Phillipsi kruvikeeraja on valmistatud vastupidavatest materjalidest. Matid käepidemed on libisemiskindlad, mistõttu on neid väga mugav kasutada. Tugev magnet käepideme otsas tagab stabiilsuse. Tangid on valmistatud Tüüp 45 süsinikterasest ning PVC plastikust käepide takistab tööriista libisemist ja on mugav kasutada. Tangide kõvadusaste on 54-62HRC, mis tagab täpse lõikamise. Tester võimaldab kontrollida pinget vahemikus 100-500V. See on valmistatud materjalist kõvadusastmega 40Cr. Nikeldamine tagab tugevuse ja korrosioonikindluse. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja mugav.

Reguleeritav mutrivõti ja puusepahaamer

200 mm pikkune reguleeritav mutrivõti on valmistatud terasest ja on tänu kroomitud viimistlusele korrosioonikindel. Sellel on ka reguleerimisfunktsioon, lihtne ja mugav kasutada. Puusepahaamril on vastupidav süsinikterasest konstruktsioon. Libisemiskindel käepide tagab stabiilsuse ja kasutusmugavuse.

Täppiskruvikeerajad, kitsad pintsetid, tõmblukud.

Komplekti kuulub 6 kuuskantvõtme komplekti koos orbitaalpeadega. Need sobivad mõõteriistade, kellade jms jaoks. Nailonviimistlus muudab need vastupidavaks ja korrosioonikindlaks. Kitsad roostevabast terasest pintsetid on paindekindlad ja vastupidavad tänu kummikattele. Juhtmesidemed on valmistatud nailonist ja on väga tulekindlad. Neid saab kasutada kaablikimpude, torude, voolikute või juhtmete ühendamiseks.

Tase, käärid, kuuskantpesa komplekt + kruvikeeraja.

Alumiiniumist vesiloodi abil on lihtne konstruktsiooni tasandit määrata ja see võimaldab näiteks riiuli õigesti paigaldada. Tänu alumiiniumile ja kompaktsele disainile on see kerge ja hõlpsasti kasutatav. Roostevabast terasest käärid on teravad ja tagavad täpse lõikamise, samas kui ABS plastikust käepidet on mugav kasutada ja see ei lase kääridel käest libiseda. Komplektist leiate ka 6,3 mm läbimõõduga käepideme ja 6 kuuskantpesaga komplekti. Need on valmistatud kroomvanaadiumi terasest klassiga 50BV30.

Kaasas

  • 1x pinge tester
  • 1x mõõdulint 2 m
  • 1x käärid
  • 1x isoleerteip
  • 1x pikad sirge lõualuu tangid 160 mm (6 jalga)
  • 1 piluga kruvikeeraja 5x75 (mm)
  • 1 Phillipsi kruvikeeraja PH1 x 75 mm
  • 1x 18mm klõpsuga nuga
  • 1x varuterad 18 mm, 10 tk.
  • 1x küünishaamer 0,25kg
  • 1x reguleeritav mutrivõti 200 mm (8 tolli)
  • 1 teflonlint
  • 1 komplekt kaablisidemeid
  • 1x kitsad pintsetid
  • 1x tase 100 mm
  • 1 komplekt täppiskruvikeerajaid (ph00, ph0, ph1, ph1.0 ph1.2 ph1.6mm)
  • 1x käepide 6,3 mm pistikupesade jaoks
  • 1 komplekt 6,3 mm kuuskantpesasid (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm)
Bränd deli
Toote nimi Tööriistad
Mudel EDL1038J
Tööriistade arv 38
Kaal 2350 g
Mõõtmed 360 x 270 x 60 mm
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles