Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL1028J tööriistakomplekt, 28 tk

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1455990
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deli kodutööriistade komplekt

Deli komplektiga on kaasas 28 tööriista, mida kindlasti kasutate. Ükskõik, kas ehitate kappi, köögitarvikuid või lampi, tuleb EDL1028J sellistes ja sarnastes olukordades kasuks. Kõik komplekti elemendid on paigutatud praktilisse ümbrisesse, muutes nende hoidmise lihtsaks ja mugavaks. Komplekt sisaldab: reguleeritava tera pikkusega nuga, 10 tagavaratera, 3 m vee- ja tulekindlat isoleerlint, 2 m rulli mõõdulint, 2 x libisemisvastast kruvikeerajat, roostevabast terasest tangid, süsinikterasest haamer, reguleeritav mutrivõti (8 tolli). ) kroomitud viimistlusega, leegiaeglustava teflonteibiga, nailonlipsuga, 6 nikeldatud kuuskantvõtme komplektiga, roostevabast terasest pintsetid ja korrosioonikindel pingetester 100-500V pistikupesadele.

Katkine tera nuga ja varuterad

Kääridega saate edukalt lõigata paberit, torusid, nahkmaterjali või tahvlit. ABS-viimistlus ja ergonoomiline disain muudavad selle kasutamise mugavaks, samas kui vastupidav SK5 tera tagab täpsuse. Lisaks on nuga vigastuste vältimiseks varustatud spetsiaalse lukuga. See on valmistatud 8 osast, seega saab seda pikka aega kasutada. Kõik, mida pead tegema, on murda osa terast selleks ettenähtud kohas, kui see ei ole enam terav. Enda lõikamise vältimiseks kasutage noa otsas plastikust kaitset. Vajadusel kasutage kaasasolevaid süsinikterasest lõiketeri. Pakendis on 10 tükki, igaüks 15 osa.

Isolatsioonilint, teflonlint ja mõõdulint.

Komplektist leiate isoleerteibi, mida kasutate muuhulgas kaablite otste ühendamiseks. See on vastupidav tulele, niiskusele ja kulumisele. Selle pikkus on 3 meetrit. PTFE (teflon) teip on kasulik torude ühenduste tihendamiseks. Lisaks on see korrosioonikindel. Pakendist leiad ka 2 meetri pikkuse mõõdulindi, millest on kasu iga päev erinevatel mõõtmistel. Selle ülestõstetav disain muudab selle ladustamise, kaasaskandmise ja kasutamise lihtsaks.

Draiverid, tangid, pinge tester

Lamepeakruvikeeraja ja Phillipsi kruvikeeraja on valmistatud vastupidavatest materjalidest. Matid käepidemed on libisemiskindlad, mistõttu on neid mugav kasutada. Tugev magnet käepideme otsas tagab stabiilsuse. Tangid on valmistatud Tüüp 45 süsinikterasest ning PVC plastikust käepide takistab tööriista libisemist ja on mugav kasutada. Tangide kõvadusaste on 54-62HRC, mis tagab täpse lõikamise. Tester võimaldab kontrollida pinget vahemikus 100-500V. See on valmistatud materjalist kõvadusastmega 40Cr. Nikeldamine tagab vastupidavuse ja korrosioonikindluse. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja mugav.

Reguleeritav mutrivõti ja puusepahaamer

200 mm pikkune reguleeritav mutrivõti on valmistatud terasest ja on tänu kroomitud viimistlusele korrosioonikindel. Sellel on ka reguleerimisfunktsioon, lihtne ja mugav kasutada. Puusepahaamril on vastupidav süsinikterasest konstruktsioon. Libisemiskindel käepide tagab stabiilsuse ja kasutusmugavuse.

Kuuskantvõtmed, kitsad pintsetid, tõmblukud.

Tarnekomplekt sisaldab 6 kuuskantvõtme komplekti koos pöörlevate peadega. Need sobivad mõõteriistade, kellade jms jaoks. Nailonviimistlus muudab need vastupidavaks ja korrosioonikindlaks. Õhukesed roostevabast terasest pintsetid on paindekindlad ja vastupidavad tänu kummikattele. Klambrid on valmistatud nailonist ja on väga tulekindlad. Neid saab kasutada kaablikimpude, torude, voolikute või juhtmete ühendamiseks.

Kaasas

  • Pinge tester
  • 3m elektrilint.
  • mõõdulint 2 m
  • Phillipsi kruvikeeraja PH1 x 75 mm
  • 1x piluga kruvikeeraja 5x75 (mm)
  • Plastikust käepidemega nuga 18 mm.
  • Noa tera 18 mm x 10
  • Metallist käepidemega küünishaamer 0,25 kg.
  • Tööriistade korraldaja
  • Kuusnurksete võtmete komplekt (1,5, 2, 2,5, 3, 4,5, 5, 5,5, 6) x6
  • Reguleeritav mutrivõti 200 mm (8 tolli)
  • teflonteibid
  • Kaabli sidemed
  • Kitsad pintsetid
Bränd deli
Toote nimi Tööriistad
Mudel EDL1028J
Tööriistade arv 28
Kaal 1,930 g
Mõõtmed 280 x 240 x 60 mm
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles