Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL1008J tööriistakomplekt, 8 tk

  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1455989
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Gastronoomia tööriistade komplekt

Deli komplekt sisaldab 8 tööriista, mida kindlasti kasutad. Kappide, köögitarvikute, lampide kokkupanek – sellistes ja sarnastes olukordades tuleb EDL1008J kasuks. Kõik komplekti elemendid on paigutatud praktilisse ümbrisesse, mis muudab nende hoidmise lihtsaks ja mugavaks. Komplekti kuulub: reguleeritava tera pikkusega nuga, 10 varutera, 3 meetrit vee- ja tulekindlat isoleerteipi ning 2 meetri pikkune mõõdulint. Komplekti kuulub ka: 2 libisemiskindla käepidemega kruvikeerajat, roostevabast terasest tangid ja korrosioonikindel pingetester pistikupesadele pingevahemikuga 100-500V.

Kruvikeerajad, tangid, pinge tester

Lamepeakruvikeeraja ja Phillipsi kruvikeeraja on valmistatud vastupidavatest materjalidest. Matid käepidemed ei libise, mis tagab kasutusmugavuse. Käepideme otsas asuv tugev magnet tagab stabiilsuse. Tangid on valmistatud 45. tüüpi süsinikterasest ning PVC plastikust käepide takistab tööriista käest libisemist ning tagab kasutusmugavuse. Tangide kõvadusaste on 54-62HRC, mis tagab täpse lõikamise. Tester võimaldab teil kontrollida pinget vahemikus 100-500 V. See oli valmistatud materjalist kõvadusastmega 40Cr. Nikeldamine tagab vastupidavuse ja korrosioonikindluse. Lisaks on selle kasutamine lihtne ja mugav.

Isolatsioonilint ja mõõdulint

Komplekti kuulub isoleerteip, mida kasutad muuhulgas kaabli otste ühendamiseks. See on vastupidav tulele, niiskusele ja kulumisele. Selle pikkus on 3 meetrit. Pakendist leiad ka 2 m mõõdulindi, mis on kasulik iga päev erinevatel mõõtmistel. Selle ülestõstetav disain muudab selle ladustamise, kaasaskandmise ja kasutamise lihtsaks.

Katkise teraga nuga ja varuterad.

Kasutate nuga edukalt paberi, torude, nahkmaterjali või plaatide lõikamiseks. ABS plastikust viimistlus ja ergonoomiline disain tagavad mugava kasutamise, vastupidav SK5 tera aga täpsuse. Lisaks on nuga vigastuste vältimiseks varustatud spetsiaalse lukustusmehhanismiga. See koosneb 8 osast, nii et saate seda pikka aega kasutada. Kõik, mida pead tegema, on murda osa terast teatud hetkel, kui see ei ole enam terav. Lõigete vältimiseks kasutage noa otsas asuvat plastikust kaitset. Vajadusel kasutage kaasasolevaid süsinikterasest lõiketeri. Pakendis on 10 tükki, igaüks 15 osa.

Kaasas

  • 1x pinge tester
  • 1x eriti pikad sirge otsaga tangid 160 mm (6 jalga)
  • 1x isolatsiooniteip
  • 1x sissetõmmatav mõõdulint 2 m
  • 1x Nuga katkise teraga 18 mm.
  • 1x varuterad 18 mm, 10 tk.
  • 1x Phillipsi kruvikeeraja PH1 x 75mm
  • 1x lame kruvikeeraja 5x75 (mm)
Tootja deli
Toote nimi Tööriistad
Mudel EDL1008J
Tööriistade arv 8
Kaal 920 g
Mõõtmed 220 x 180 x 50 mm
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles