Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deli Tools EDL-G206 C-tüüpi puusepaklamber, 95mm

Deli Tools EDL-G206 C-tüüpi puusepaklamber, 95mm
Pole laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1458057
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deli Tools EDL-G206 6" G-tüüpi puusepaklamber

Vastupidav puusepaklamber on peaaegu asendamatu töövahend igas puutöökojas või modellistuudios. Selle abiga kinnitate valitud elemendid kindlalt lauale ja hõlbustate nende töötlemist või kokkupanekut. Deli Toolsi EDL-G206 pakub tugevat kinnitusjõudu ja kindlat kinnitust teatud esemetele. See on valmistatud kvaliteetsest malmist ja maksimaalne kinnitusvahemik on 95 mm.

Asendamatu igas töökojas.

Deli Tools 6" puusepaklamber on kasulik mitmesuguste puusepa- ja mudelitööde jaoks. Tänu nutikale disainile koos T-kujulise pöörleva käepidemega tagab see õige kinnitusjõu ja vajaliku stabiilsuse. Saate seda lihtsalt oma vajadustele kohandada ja kinnitage valitud elemendid lauale, et teie töö oleks lihtsam ja kiirem.

Kvaliteetne töötlus

Kogege, kuidas õigete tööriistade valimine võib teie tööd muuta. Klamber on valmistatud suurepärase kvaliteediga malmist, seega on toode äärmiselt vastupidav ning kahjustuste ja kulumiskindel. See tagab ka optimaalse tugeva surve, mis on enamiku rakenduste jaoks oluline. Ka selle kasutamine ei tekita teile probleeme – see on äärmiselt lihtne ja mugav.

Bränd Gastronoomia tööriistad
Mudel EDL-G206
Suurus 6 tolli
Kinnitusvahemik 0-95 mm
Materjal Malm
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles