Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dekodeeritud D24IPO15PMBC1BK mobiiltelefoni ümbris 17 cm (6,7) kaas must

Dekodeeritud D24IPO15PMBC1BK mobiiltelefoni ümbris 17 cm (6,7) kaas must
Pole laos
  • 81.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.33 €
Kaubamärgid Decoded
Kauba ID: 1895288
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege iPhone 15 jaoks mõeldud DECODED nahast tagakaanega ülimat kaitset ja stiili. See ümbris on valmistatud kvaliteetsest täisaniliinnahast, sellel on põrutuskindel aluskiht, ühilduvus MagSafe'iga ja metallist nupud takistamatuks funktsionaalsuseks. Kõrgendatud serv ja kaamerarõngas pakuvad täiendavat kaitset ning kõik on pakitud keskkonnasõbralikku plastivabasse pakendisse. Suurendage oma iPhone 15 kasutuskogemust selle täiusliku vastupidavuse, stiili ja mugavuse seguga.

Dekodeeritud nahast tagakaas iPhone 15 jaoks
DECODED nahast tagakaas on loodud pakkuma teie iPhone 15-le ülimat kaitset ja stiili. Selle ümbrise iga detail, alates luksuslikust nahkümbrisest kuni funktsionaalsete funktsioonideni, täiustab teie iPhone'i kasutuskogemust.

Kvaliteetne täisteraaniliinnahk pruunikaspruuni edenemisega
Kogege esmaklassilise täistera aniliinnaha kombatavat ja visuaalset atraktiivsust. Aja möödudes saate olla tunnistajaks naha ainulaadsele päevituse edenemisele, mis võimaldab sellel saada iseloomu ilma kulumata. See kvaliteet tagab teie iPhone 15 püsiva ilu ja vastupidavuse.

Põrutuskindel arvuti aluskiht ja 1,2 m kukkumiskindlus
Naha all on põrutuskindel arvuti aluskiht, mis on veel üks kaitsetase ettenägematute kukkumiste ja põrutuste eest. Kuni 1,2-meetrise kukkumiskindlusega, usaldage selle tagakaane võimet neelata lööke ja kaitsta teie iPhone'i.

MagSafe-Täiustatud: sujuv integreerimine tehnoloogiaga
See iPhone 15 ümbris, mis on loodud sujuvaks MagSafe'i tehnoloogiaga integreerimiseks, võimaldab MagSafe'i tarvikuid hõlpsalt kinnitada. Nautige selle nahast iPhone'i ümbrisega juhtmevaba laadimise mugavust, ilma et peaksite seda eemaldama.

1 mm kõrgendatud serv ja suurepärane kaamera kaitse
1 mm kõrgem serv säilitab valvsa kaitse, mis kaitseb teie ekraani võimalike kriimustuste eest. Kaamera ümber olev kõrgendatud metallrõngas tagab, et teie iPhone'i kaamera jääb juhuslike põrutuste ja kriimustuste eest vigastamata.

Funktsionaalsus kohtub elegantsiga metallnööpidega
Seda iPhone'i nahast ümbrist kaunistavad metallnupud, mis tõotavad suurepärast funktsionaalsust. Need tagavad teile takistusteta juurdepääsu kõigile iPhone 15 nuppudele ja juhtnuppudele.

Mikrokiust vooder: täiendav hoolduskiht
Sisemine mikrokiust vooder täidab kahte eesmärki – see suurendab teie seadme kaitset tolmu, mustuse ja kriimustuste eest, lisades samal ajal korpusele esmaklassilist tunnet.

Taaskasutatud, plastivaba pakend
DECODEDi nahast tagakaas iPhone 15 jaoks on pakendis, mis on valmistatud ringlussevõetud materjalidest ja ei sisalda plastikut. Meie pühendumus jätkusuutlikkusele peegeldab meie pühendumust kvaliteedile.

Valige iPhone 15 jaoks DECODED nahast tagakaas. Nautige ajatu stiili, täiustatud funktsionaalsuse ja võrratu kaitse harmoonilist segu oma väärtuslikule seadmele.

NAHAST TAGAKATE, ÜLEMÄÄRATUD
Loodud spetsiaalselt teie iPhone 15 jaoks ja sobib seetõttu ideaalselt. Selle ümbrise iga detail, alates luksuslikust nahkkattest kuni funktsionaalsete funktsioonideni, täiustab teie iPhone'i kasutuskogemust.

OPTIMISEERITUD MAGSAFE'I ÜHILDUVUS
Täiustatud MagSafe'i integratsiooniga pakub meie nahast tagakaas katkematut juhtmevaba laadimist ja lihtsaid tarvikute ühendusi.

KUKKUMISKAITSE
Pakub tugevat kukkumiskaitset tänu vastupidavale taaskasutatud põrutuskindlale polükarbonaadist konstruktsioonile, mis kaitseb tõhusalt juhuslike kukkumiste ja löökide eest.

TÄISNAHKNE
Kogege esmaklassilist täistera aniliinnaha päevituse muutumist, mis tagab teie iPhone 15 püsiva ilu ja vastupidavuse. Dekodeeritud D24IPO15PMBC1BK. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: iPhone 15 Pro Max, Maksimaalne ekraani suurus: 17 cm (6,7"), Pinna värvus: Monokromaatiline, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles