Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deko Toolsi laserkaugusmõõtur LRD110 (ulatus 50 m)

Deko Toolsi laserkaugusmõõtur LRD110 (ulatus 50 m)
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Deko Tools
Kauba ID: 1457456
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laserkaugusmõõtur Deko Tools LRD110

Laserkaugusmõõtur on praktiline seade, mis võimaldab täpselt mõõta objektide vahelist kaugust. Deko Toolsi toote täpsus on ±2 mm ja ulatus kuni 50 m. See võimaldab valida mõõtühikuid nagu meetrid, jalad ja tollid ning seda on lihtne kasutada tänu sisseehitatud LCD ekraanile. Sellel on ka tase ja see pakub mitmeid kasulikke funktsioone. Toiteallikaks on 2 AAA patareid (ei kuulu komplekti).

Täpsed mõõtmised

Seade on varustatud II klassi laseriga, mille lainepikkus on 620-690 nm ja ulatus 50 m. See võimaldab mõõta kaugusi üllatavalt lühikese ajaga – üks mõõtmine võtab aega vaid umbes 0,25 s. Samuti saate valida mitme saadaoleva pikkuse (m, jalg, tolli) ja pindala (m2, ft2) vahel. Lisaks võimaldab kaugusmõõtja salvestada kuni 20 varasemate mõõtmisandmete rühma.

Palju rakendusi

Laserkaugusmõõtjal on palju kasutusvõimalusi nii kodus, näiteks remonditöödel, kui ka professionaalsemate ülesannete täitmisel. Seda kasutatakse eelkõige ehituses ja arhitektuuris. See on kasulik ruumide ja maastiku täpseks mõõtmiseks ning on hädavajalik sise- ja välistöödel.

Täiustatud disain

Selle ehitamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. See muudab kaugusmõõtja äärmiselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Sisseehitatud LCD-ekraan tagab kiire juurdepääsu kõige olulisemale teabele. Toode on varustatud ka vesiloodiga, mis teeb selle pinnale tasandamise lihtsaks.

Hulk kasulikke funktsioone

Deko Toolsi kaugusmõõtur pakub ka mitmeid kasulikke funktsioone, mis muudavad teie töö lihtsamaks. Muuhulgas saab sellega teha üksikuid ja pidevaid mõõtmisi miinimum- ja maksimumväärtustega, pindala mõõtmist, mahu mõõtmist ja Pythagorase meetodit. Veelgi enam, laser lülitub automaatselt välja pärast 30 sekundilist tegevusetust ja kaugusmõõtja lülitub välja 180 sekundi pärast – ärge muretsege, kui unustate.

Bränd Deco tööriistad
Mudel LRD110-50M
mõõtmisvahemik 0-50 m
Mõõtmise täpsus ±2 mm
Pikkusühik m, jalad, tollid
Pindalaühik m2, ft2
Laseri tüüp 620-690 nm
Laseri klass II, <1 mW
Ühe mõõtmise aeg Umbes 0,25 s
Kuva taustvalgustuse aeg 30 aastat
Automaatne väljalülitamine Laser: 30 s pärast;
Kaugusemõõtja: 180 s pärast;
Toiteallikas 2 x AAA 1,5 V patareid (ei kuulu komplekti)
Mõõtmiste arv akukomplekti kohta Umbes 5000
Töötemperatuur 0-40°С
Säilitustemperatuur -20-65°С
Mõõtmed 112x41x24 mm
Kaal 135 g
Funktsioonid Üksikmõõtmine, pidev mõõtmine, maksimaalne/minimaalne väärtus, pindala mõõtmine, mahu mõõtmine, Pythagoras

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles