Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma VC31 käsitolmuimeja

Deerma VC31 käsitolmuimeja
Laos
  • 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.66 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1806398
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deerma VC31 käeshoitav tolmuimeja

Deerma VC31 on uuenduslik käeshoitav tolmuimeja, mis ühendab endas mugavuse, jõudluse ja mitmekülgsuse. Tõhusaks puhastamiseks loodud imemisvõimsus on 15 kPa. Eemaldatava pöörleva harja, korduvkasutatava filtri ja pehmete harjadega varustatud Deerma VC31 tagab pingutuseta puhastamise teie kodu igas nurgas. Lisaks muudavad selle mugavad laadimispordid, intelligentsed märguanded ja lihtne manööverdus selle ideaalseks valikuks igasse majapidamisse.

Võimas imemine

Deerma VC31 imemisvõimsus 15 kPa tagab ületamatu jõudluse, võimaldades teil eemaldada isegi kõige tugevama mustuse ja prahi. Suur imemisvõimsus suurendab tõhusust, muutes tolmuimemise kiiremaks ja põhjalikumaks.

Korduvkasutatav filter

Deerma VC31 tolmuimeja filter on mõeldud mitmekordseks kasutamiseks ja lihtsaks puhastamiseks. See võimaldab kasutajatel nautida kauakestvat jõudlust, ilma et oleks vaja sagedast filtrivahetust, mis on nii ökonoomne kui ka keskkonnasõbralik.

Laadimine ja kasutajasõbralik

Deerma VC31 alalisvoolu laadimisport võimaldab seadme mugavat laadimist. Alalisvoolu laadimisport on tuntud ka oma töökindluse ja vastupidavuse poolest. Erinevalt mõnest standardsest pordist on alalisvooluporti sagedase kasutamise tõttu vähem kahjustada, mille tulemuseks on seadme pikem eluiga.

Intelligentsed märguanded

Deerma VC31 tolmuimeja on varustatud teavitussüsteemiga, mis jälgib reaalajas harja ja tolmumahuti olekut ning annab kasutajale koheselt teada, kui on vaja midagi ette võtta, näiteks harja lahti lukustada või filtrielementi vahetada. See muudab seadme optimaalse jõudluse säilitamise lihtsamaks ja tõhusamaks, pikendades selle eluiga.

Lihtne manööverdusvõime

Deerma VC31 tolmuimeja disain muudab selle käsitsemise lihtsaks, tagades sujuva tolmuimeja suuna muutmise minimaalse pingutusega. See muudab tolmuimemise vähem väsitavaks ja tolmuimeja võib jõuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks põrandaliistude äärde.

Täiendavad eelised

Tolmuimejal on ka läbipaistev mustuse mahuti, mis võimaldab hõlpsalt jälgida selle sisu. Ergonoomiline seinale kinnitatav käepide tagab seadme mugava hoiustamise. Lisaks sisaldab pakett lisaharju, mis suurendavad tolmuimeja mitmekülgsust erinevate pindade puhastamisel.

Mis on kaasas

  • Tolmuimeja
  • Pikendustoru
  • Põrandaotsik
  • Adapter
  • Lõheotsik
  • Käepide
  • Kasutusjuhend koos garantiikaardiga

Tehnilised andmed

Bränd Deerma
Mudel VC31
Värv Must
Hinnatud jõud 180W
Nimipinge 14,4 V
Aku mahutavus 4000 mAh
Laadimisvool 1000 mAh
Tööaeg Üle 18 minuti
Imemisjõud 15 kPa
Laadimispinge 18V
Materjal ABS/PC
Mõõtmed 236 x 188 x 1192 mm
Tolmumahuti maht 0,6 liitrit
Müratase Vähem kui 80 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles